MAYE MUSK

Ulazi u povijest: Majka Elona Muska postala najstariji model na naslovnici prestižnog časopisa

"Da sam vjerovala da mogu biti model na naslovnici Sports Illustrateda, zaključali bi me u ludnicu", ispričala je sa smiješkom 74-godišnja Maye.

Iako njen sin dominira naslovnicama diljem svijeta, danas se priča o onoj na kojoj se pojavljuje 74-godišnja Maye Musk. Majka Elona Muska postala je najstariji model na naslovnici Sports Illustrateda posvećenog kupaćim kostimima.

Manekenka i dijetetičarka jedna je od četiri zvijezde koje krase ovogodišnju naslovnicu, a u tom su društvu još poduzetnica i reality zvijezda Kim Kardashian, pjevačica Ciara te pjevačica i manekenka Yumi Nu.

Osim najbogatijeg čovjeka na svijetu, Maye je majka ugostitelja i chefa Kimbala Muska te filmašice Tosce Musk.

"Da sam vjerovala da mogu biti model na naslovnici Sports Illustrateda, zaključali bi me u ludnicu", ispričala je sa smiješkom Maye. "A gledajte gdje sam. Jako sam uzbuđena što mogu ljudima dati do znanja da su žene u sedamdesetima prelijepe", dodala je.

Glavna urednica SI Swimsuit MJ Day otkrila je čime su se vodili prilikom izbora ovogodišnjih lica s naslovnica.

"Naše putovanje da se izvučemo iz kalupa u koje nas je svijet utrpao poznato je mnogima. Definitivno je poznato ovim ženama s naših naslovnica. Sa 74 godine Maye nastavlja raditi svakog dana i inspirirati sve oko sebe", pojasnila je.

O svojoj "nezaustavljivoj majci" za Sports Illustrated pisala je Tosca Musk.

"U godinama koje je provela na ovom planetu stekla je dva magisterija iz područja prehrane, osvojila je nagrade u području dijetetike, nosila je nebrojene modne revije i snimila nebrojene modne editorijale, a pojavila se u i videospotu za Beyonceinu pjesmu. Ona je neobuzdana sila i najneustrašivija žena koju sam ikad upoznala", napisala je.

"Svi mi zaslužujemo priliku da se razvijamo. U ovom broju potičemo čitatelje da vide ove modele onako kako ih mi vidimo, kao svestrane, multitalentirane i seksi. Svijet im daje jednu etiketu, ali mi se želimo fokusirati na sve načine na koje oni vide sebe", dodala je Day.

Linker
19. travanj 2024 09:55