to divno majčinstvo...

Umorna domaća glumica otkrila kako preživljava ‘muke po dojenju‘: ‘Sutra ostajem doma!‘

Hrvatska kazališna i televizijska glumica Lana Gojak Bajt nakon porođaja iz dana u dan otkriva nove čari majčinstva, a kako je majka koja ‘doji na zahtjev‘, svakodnevica joj je prepuna iznenađenja koje joj priređuje njezina djevojčica Pina.

Hrvatska kazališna i televizijska glumica Lana Gojak Bajt nakon porođaja iz dana u dan otkriva nove čari majčinstva, a kako je majka koja 'doji na zahtjev', svakodnevica joj je prepuna iznenađenja koje joj priređuje njezina djevojčica Pina.

Otkako je prvi dan kolovoza na svijet donijela svoje prvo dijete, djevojčicu Pinu, glumici Lani Gojak Bajt (37) svakodnevica se u potpunosti promijenila. Cijeli svijet podređen je maloj princezi i sve se aktivnosti prilagođavaju njezinim potrebama. S kakvim se sve situacijama bore novopečene majke, glumica je opisala na Instagramu. Iako je Pinu nahranila tik pred izlazak u šetnju, djevojčica je ponovno poželjela jesti pa je mami poremetila planove.

Na špicu na biciklu: Vatrena mini haljina domaće glumice ostala u sjeni neobičnih natikača

„Dojenje prije polaska 45 minuta, brzinsko spremanje za šetnju uz more, ulazak u auto, beba u sjedalicu, kratka vožnja, dolazak na lokaciju, beba u kolica, nakon pet minuta šetnje kreće urlanje zatim urlanje iz petnih žila, počinjem se znojiti, beba nervozno gura ruke u usta i urla još jače, jurim prema klupi, vadim sisu, prištekavanje, narednih pola sata gledaju me najsavršenija dva oka koja postoje, zatim podrigivanje, beba u kolica, u auto i kući prije mraka. Šetnja je bila top, ali sutra ipak ostajem doma...”, opisuje Lana popodnevnu avanturu nastalu u pokušaju da prošeće s kćeri uz more. Naime, sa suprugom Sinišom Bajtom i kćeri još uvijek uživa u rodnoj Puli.

Koliko je zaljubljena u svoju djevojčicu otkrila je nedavno uz nježne riječi: „Prvih mjesec dana proletjelo! Da je lako i jednostavno - nije, često se čini kao beskrajno dugi dan koji se stalno ponavlja, ali je zaista predivno do te mjere o kojoj nisam mogla ni sanjati. Znam da je svakome njegovo dijete savršeno, ali vjerujte mi na riječ Pina je najsavršenija od svih”.

Lana Gojak promijenila je navike u karanteni, a na ljetovanju je posebno tetoši svekrva

Linker
16. travanj 2024 13:13