Chrissy Teigen

Unatoč bolnom gubitku djeteta, optimizam je ne napušta: ‘Prošla godina bila je roller coaster, ali volimo se više no ikada‘

Chrissy Teigen dala je inspirirajući intervju tijekom kojega je pozirala sa svoje dvoje djece i unatoč bolnom gubitku sina u 20. tjednu trudnoće istaknula je kako sa suprugom, glazbenikom Johnom Legendom još razmišlja o proširenju obitelji.

Manekenka i poduzetnica Chrissy Teigen (35) dala je inspirirajući intervju tijekom kojega je pozirala sa svoje dvoje djece i unatoč bolnom gubitku sina u 20.tjednu trudnoće istaknula je kako ne može zamisliti život bez još djece.

Četverogodišnja Luna i dvogodišnji Miles uz svoju slavnu majku poziraju na naslovnici magazina People. Ističe kako djecu uči da budu točno onakva kakva jesu, da prihvate ono što ih čini jedinstvenima. "Ja sam otvorena, slobodnog duha i volim da djeca budu djeca. Za nas je dobrota golema stvar. Kad upoznate našu djecu, oni su vrlo topli i susretljivi. Dopuštamo im da budu svoji, kreativni i čudesni. John i ja smo vrlo opušteni u odgoju, takva je bila i moja majka. Dopustila mi je da učim na vlastitim greškama”, ispričala je.

Za supruga, glazbenika Johna Legenda ima samo riječi hvale. „Prekrasno je vidjeti kako se brine o našoj djeci. Doista je divno vidjeti mog partnera kao oca”, kazala je.

Prošle godine par se suočio s nezamislivom tragedijom kada su izgubili sina Jacka u 20. tjednu trudnoće. Podijelivši javno slomljeno srce, zvijezde su pomogle drugima koji se bore sa sličnim gubitkom da se osjećaju manje usamljeno. Unatoč svemu što su prošli, par i dalje planira proširenje obitelji.

Chrissy otvorila dušu i objasnila svaki detalj gubitka djeteta: ‘Ja sam to proživjela‘

"Naučila sam koliko tijelo može biti fizički i mentalno snažno. Naučila sam koliko sam jaka. Ova je godina roller coaster za sve ljude na svijetu, uključujući i našu malu obitelj. Vidjeti kako se ljudi okupljaju oko nas bilo je zaista lijepo. Proteklih godinu dana bilo je stvari za koje nisam nikada pomislio da će John morati vidjeti, ali bilo je i tako prekrasno da smo sve prevladali i još se uvijek se volimo više nego smo mogli ikad zamisliti”, priča iskreno.

Gledajući unaprijed u svoju budućnost, Teigen kaže da jedva čeka ostarjeti s Legendom - i biti okružena voljenima do kraja zajedničkog života.

"Zaista se radujem što će naša djeca nadam se biti ona vrsta djece koja dolaze svakog vikenda na nedjeljnu večeru. To bi mi bilo nevjerojatno značajno. Bit će mi drago da vidim svoju obitelj oko stola”, ispričala je.

Tragedija u obitelji Legend: Nakon teške trudnoće Chrissy i John izgubili treću bebicu

Linker
25. travanj 2024 01:38