svaka čast

Unatoč nedavnoj operaciji, Kolinda podržala ekipu hit predstave: ‘Stvarno toliko gestikuliram?‘

Glumica Ornela Vištica oduševila se kada je u prvim redovima kazališta "Kerempuh" ugledala nekadašnju predsjednicu Grabar Kitarović. Došla je podržati predstavu Tarika Filipovića, a posebno Ornelu - koja ju je utjelovila u satiričnoj predstavi.

Održana je praizvedba predstave "Predsjednici&ca" Tarika Filipovića i Borisa Svrtana. Predstavu, koja je hit postala i prije nego što je ugledala svijetlo dana, režirao je glumac i voditelj Tarik Filipović. Priča prati sve dosadašnje hrvatske predsjednike, a na oduševljenje mnogih - u prvim redovima predstavu su pratili upravo Stjepan Mesić i Kolinda Grabar Kitarović.

image
Nekadašnju predsjednicu oduševila je predstava.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Hvala svima na čestitkama za ulogu Kolinde Grabar Kitarović nakon večerašnje premijere.

Sjajno ju je utjelovila glumica Ornela Vištica, a zadovoljstvo odrađenim poslom bivša predsjednica nije se libila pokazati nakon predstave pa je Orneli uručila i cvijeće. Hvala redatelju, kolegama i kazalištu Kerempuh pod vodstvom gospodina Šuškovića. Mene je posebno večeras dotaknula žena, dama koja je stigla i unatoč nedavnom operacijskom zahvatu odgledala predstavu. S osmijeh je odgledala satiru. Hvala draga, stvarna i hrabra Kolinda, hvala Vam na svemu. Da, imala sam tremu... I hvala na cvijeću", poručila je Ornela Vištica putem Instagrama i primila brojne čestitke zahvaljujući svojoj ulozi.

Nekadašnja predsjednica prepučila je predstavu i na svojoj službenoj Facebook stranici, zapitavši se gestikulira li zaista toliko? Usto, predstavu je nazvala duhovitom toliko da se i sama na svoj račun od srca nasmijala.

I dok se Ornela oduševila podrškom bivše predsjednice, redatelj predstave sretno je pozirao u društvu svoje najveće životne podrške - supruge Lejle, koja je Tarika Filipovića gledala u društvu sinova.

Čitajte i:

‘Predsjednica‘ i bivša predsjednica na kavi: Susret pri kojem se nije mogao sakriti osmijeh

Nema više smeđih uvojaka: Ornela Vištica drastično promijenila izgled

Prije špice, u nabavku na Dolac: Lejla je bila glavna na tržnici, nikome nisu promakle njezine cool čizme

Linker
12. travanj 2024 04:32