postala mama

Unučica pokojnog ‘Lovca na krokodile‘: Bindi Irwin svojoj kćerkici nadjenula značajno ime u čast svom ocu

Australska javnost se nada da Bindi Irwin svoju kćerkicu neće izlagati opasnim životinjama - što je bila praksa njezinog oca, pokojnog Stevea Irwinga.

Nema sumnje da bi Steve Irwing, australski zoolog i zvijezda svjetski popularnog TV serijala ‘Lovac na krokodile’ bio presretan zbog rođenja prve unučice, no taj ludo hrabri direktor Zoološkog vrta Australia Zoo u Queenslandu umro je prije petnaest godina od uboda raže snimajući dokumentarnu seriju ‘Najopasnije životinje u oceanu’. Preminuo je 2006. sa 44 godine kada je njegova kćer Bindi Irwin imala samo sedam godina, a ovih dana postala je prvi put mama. Sa suprugom Chandlerom Powellom dobila je djevojčicu kojoj je nadjenula ime Grace Warrior (ratnica) Irwin Powel čija su srednja imena su posveta njezinom prerano preminulom ocu.

Čitajte i: Kći preminulog 'lovca na krokodile': 'Bol je još uvijek neizdrživa'

Malena Ratnica na svijet je stigla 25. ožujka, na prvu godišnjicu braka svojih roditelja što im je zasigurno bio najljepši dar, a svi se nadaju da će mama prema svojoj kćerkici biti puno opreznija nego što je to slavni ‘lovac na krokodile’ bio prema njoj i njezinom mlađem bratu.

Naime, 2004. adrenalinski ovisnik Steve Irwin doživio je veliku osudu javnost kada je u zoološkom vrtu pred stotinama užasnutih posjetitelja hranio krokodila s jednomjesečnim sinom Bobom u naručju. Osim kritika koje su pljuštale sa svih strana, uspio je izbjeći kaznu, a tvrdio je kako nije ugrozio sina te kako je u potpunosti vladao situacijom. Ovaj kontraverzni zoolog - avanturist bio je ljubitelj divljih krokodila kojima je stavljao glavu u ralje, a svoju djecu od malena je navikavao na suživot sa divljim životinjama pa se jednogodišnja Bindi igrala sa mačkama i zečevima, ali i zmijama, gušterima, paucima, klokanima... Pa ne čudi da je od tate nasljedila ljubav prema divljim životinjama - čuvarica je prirode, radi u zoološkom vrtu i njeguje ostavštinu svog oca koliko god se ona nekima činila kontroverznom.

Vjenčala se u drvenoj kolibi uz fotografiju svog oca, brata Boba, mamu Terri i najboljeg tatinog prijatelja na obiteljskoj farmi, a svadbu su uveličali uzvanici poput velikih papagaja, ogromne bijele zmije, koale, pa čak i jedna žirafe.

Linker
25. travanj 2024 14:29