Goran Mehkek / hanza media
junak modrih

Upoznajte heroja Dinama: Ameru Gojaku ostvario se najveći san

Amer Gojak mladi je nogometaš koji na prvu osvaja osmijehom i pozitivom, a osim što ima čeličnu volju za uspjehom za svoju manu izdvaja nestrpljivost.

"San postaje java. Čestitam cjelokupnom timu na ovom uspjehu, zaslužili smo sve ovo. Hvala dragom Bogu na svemu.", napisao je Amer Gojak (22) na svojoj Instagram stranici. Amer je bosanskohercegovački nogometni reprezentativac koji duže vremena sve oduševljava nastupima za Modre, a nakon povijesne utakmice prima čestitke diljem svijeta.

"Presretan sam zbog gola. Vidio sam prostor za šut, opalio sam i na svu sreću lopta je ušla. Posvećujem ga djedu", rekao je Dinamov junak nakon prolaska u Ligu prvaka.

Gojak je pet minuta nakon što je ušao u igru u 66. minuti utakmice, sjajno opalio s 18 metara pogodivši same rašlje vratara Andrea Hansena za 1-1. Nogometnu karijeru počeo je u Željezničaru, ali ubrzo je otišao FK Olimpik Sarajevo gdje debitira za prvi sastav čak prije punoljetnosti.

S obzirom na to da je horoskopska Vodenjak (rođen je dan prije Dana zaljubljenih), Amera odlikuje čelična volja. Osim toga najbolje se osjeća s obitelji. Vječno je okružen nećacima, a prije dvije godine je u emisiji Plavi kvart s Ivanom Mišerić ležerno je otkrio niz nepoznanica o sebi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Bogatstvo ️

Objavu dijeli Amer Gojak (@amergojak14)

Nogomet je izabrao zato što mu je prva igračka bila lopta, a kako mu je san igrati u velikim svjetskim klubovima, kaže da aktivno uči engleski jezik.

Zagreb, 060819.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka izmedju GNK Dinamo i TC Ferencvaros.
Na fotografiji: Amer Gojak
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / hanza media

Amer jako pazi na svoje tijelo tako da ne jede slatko. Za svoju manu istaknio je nestrpljivost, sve bi odmah i sad, a za Sarajevo kaže da je to grad koji ima dušu. O djevojkama i izlascima ne priča puno, samo se zagonetno smješka, a iako su ga povezivali sa Zagrepčankom Paulom Martinović, na njegovom Instagram profilu nema nikakvih ljubavnih fotografija.

Linker
18. travanj 2024 23:37