#DANIJELABEZFILTERA

Upoznajte Marinu, djevojku koja je oduševila Danijelu Martinović

U novom videu #danijelabezfiltera pjevačica predstavlja Marinu, Splićanku koja ju je oduševila i od koje, kako Danijela ističe, možemo mnogo naučiti.

- Ona je djevojka iz Splita, ona ima Down sindrom, ona je pametna i duhovita! Ona nas uči što je zaista vrijedno u životu, ona tako jednostavno živi Istinu, čini ovaj Svijet boljim mjestom. Ona je tu da je slijedimo, da razbije predrasude, tu je da se pokrenemo i da djelujemo SADA!!! – govori Danijela Martinović koja vas poziva da pogledate #danijelabezfiltera.

Nakon nekoliko videa, Danijela želi istaknuti sve suradnike i prijatelje koji su sudjelovali u kreiranju i realizaciji novog projekta.

- Kada mi je, prije nešto više od pola godine kao iz vedra neba pala na pamet tada vrlo maglovita i nejasna ideja o tome da bih voljela snimati ljude koji su za mene posebni, koji me svojim nevjerojatnim pričama motiviraju, pa se cijela ideja proširila na situacije koje me nadahnjuju i tjeraju da se neprekidno suočavam i pomaknem s mjesta, nazvala sam nekoliko ljudi koje sam ranije upoznala kroz svoj posao. Sada kada je sve dobilo svoj jasan oblik zahvaljujem NJIMA koji su vjerovali od prvog trenutka u sve o čemu sam pričala, oni su vjerovali samo mojoj riječi i mom sjaju u očima jer tada nisam ništa drugo imala, oni su se usudili stati uz mene, a to se nikada, baš nikada ne zaboravlja.

- Hvala Suzi (Suzani Arslani) ti si prva koju sam nazvala, hvala što si odmah prihvatila bez propitivanja ….. špica je stvarno top. Hvala Paveliću (on je Mateo Pavelić, ali ovako ga zovem od milja) dao si mi posebnu snagu kada si me u mom dnevnom boravku oduševljeno ohrabrivao i uvjerio da se moram upustiti u svoju avanturu. Govorila sam kako nisam vična "tim stvarima", a ti si me, kao pravi učitelj strpljivo slušao i učio. Ne dam te. Priznaj da su mi kadrovi sada super. Hvala Robertu Zuberu i Teu što su me uvjerili da moram snimiti “pravu“ najavu jer ovo što spremam je prava stvar - sada sam tako sretna jer je najava kao mali film. Hvala Teo na vrhunskoj montaži skoka iz aviona. Vi ste stvarno face. Hvala Ivoni Sinković na ideji da sve što radim bude pod naslovom #danijelabezfiltera.

Tomaz Kavcic, 15052018, foto: Ana MIhalic
Ana Mihalić

- Hvala mojoj suputnici od iste noći u kojoj smo se obje rodile Doris Karamatić, hvala Ani Babić koju sam tek nedavno upoznala, a u mom srcu je kao da smo oduvijek zajedno. Hvala Toniju Dabinoviću -ponekad bih te udavila kad te pokušavam dobiti, ali volim te i šta ću sad. Pred nama su tako divne stvari - radujem se svemu.

Hvala Tamari i Tomici, hvala Tanji i Igoru Blaslov - molim vas ostanite takvi - vi ste biseri. Danieli Grgić, Marku Lorenzu Blaslov - za sve one trenutke koje si svojim objektivom spasio od zaborava, dečkima iz glazbene kuće, mladim snagama koji imaju viziju i ne odustaju. Leu Škari, Domagoju Čeku, Zoranu Mišolonginu, Gordanu…. i svima koji jesu i koji će bilo kada i na bilo koji način dotaknuti moj život jer tako su i oni u svemu onom što kreiram.

Hvala Gloriji - časopisu i portalu - koja je moj partner. Prepoznati "ono nešto" u outletu raznih stvari kojima smo neprekidno okruženi, uzeti baš to u ruke i izdvojiti od svega ostaloga, pa onda to s ponosom pokazati i glasno reći - ovo vrijedi… Uvijek su mogli i znali samo rijetki od rijetkih.

Linker
24. travanj 2024 11:34