Apple TV / Everett / Profimedia
Dogodi se

UPS! Slavni glumac slučajno je podijelio golišavu sliku: internet je podivljao, a reakcije su urnebesne

Da se s internetom nije za šaliti, iskusio je na svojoj koži i popularni Amerikanac, koji je nehotice pokazao svijetu više no što je (možda) želio... Sekunda je bila dovoljna da fotografija njegova spolovila obiđe kuglu zemaljsku i da se korisnici interneta dobro s njim našale.

Američki glumac Chris Evans (39), poznatiji kao Captain America, ali i po ulogama u filmskom serijalu Osvetnici, slučajno je podijelio fotografiju svog penisa na internetu. Naravno, kako to obično bude sa slavnim osobama - fotografija je odmah postala hit i nemilice se dijeli i komentira na društvenim mrežama širom svijeta.

A sve se dogodilo kad je Evans na svom Instagram Storyju podijelio screenshot zaslona svog mobitela dok je igrao popularnu igricu Heads Up. Fotografija tako prikazuje screen isječaka njegovih fotografija i videa snimljenih mobitelom, a među njima je i ona koja je izazvala najviše pažnje - penis u erekciji.

Iako je glumac brzo obrisao Story na popularnoj društvenoj mreži, nije pomoglo da njegovi obožavatelji primijete što je učinio i da fotografiju prošire internetom.

Screenshot

Najviše se, očekivano, ovaj događaj komentira na Twitteru, pa mu tako jedni pružaju podršku, dok ga drugi ismijavaju. U mnoštvu komentara ističe se onaj njegova starijeg kolege glumca i producenta Marka Ruffala, koji mu je napisao: "Ne postoji ništa čime se može osramotiti dok je Trump predsjednik."

A tu je, naravno, i masa zanimljivih objava na temu "Evansov penis" koje se iz sata u sat samo multipliciraju u internet prostranstvu. Neke su čak i duhovite.

MARVELOVI JUNACI KAD SU VIDJELI EVANSOVU OBJAVU

TRENUTAK KAD SE CHRIS SPOTAKNUO I PAO

NI MONA LIZU NISU POŠTEDJELI...

NJEGOVA IZDAVAČICA NAKON ŠTO JE VIDJELA NJEGOV STORY

LADY GAGA JE OSTALA ZATEČENA

Inače, osim što je na listi glumaca koji američkim producentima i kinematografiji općenito donose najviše novca, Chris je već dugo i na listi najpoželjnijih muškaraca. Njegov šarm i fizički izgled, ali prije svega ljubav prema životinjama, doveli su ga visoko na ljestvicu poznatih muškaraca koje žene naprosto obožavaju. Upravo zbog potonjeg mnoge su njegove obožavateljice apelirale da ga ostave na miru dijeleći njegove fotografije s kućnim ljubimcem.


ČITAJTE I:

Pogledajte koji holivudski glumci donose najviše novca producentima

Zašto mnogi 'hejtaju' influencere i je li to zaista posao govore Lana Jurčević, Maša Zibar i Lana Rosandić

To ne može svatko: Čak šest desetljeća za redom Rolling Stonesi imaju najprodavaniji album

Novi izazovi zagrebačkog novinara: 'Najveći teret je na Ivani, ja pomognem koliko mogu'

Lukava Izabel! Ovo je razlog zašto nitko nije znao da je supruga poznatog nogometaša trudna

Treća beba u četiri godine! Amra i Edin Džeko dobili djevojčicu i nadjenuli joj predivno ime

Linker
25. travanj 2024 13:17