Profimedia, SIPA USA
ŠOK I SMIJEH

Urnebesan video: Kako poznati reagiraju kad čitaju zločeste komentare o sebi?

Nitko nije imun na loše i uvredljive komentare na svoj račun, pa tako ni neka od najvećih svjetskih imena koja se s kritikama moraju nositi doslovno iz minute u minute. Voditelj Jimmy Kimmel prikupio je neke od najgorih komentara i dao ih u ruke selebritijima kojima su namijenjeni. Njihove reakcije su urnebesne.

Legendarni komičar i televizijski voditelj Jimmy Kimmel za svoju novu emisiju pridobio je velika lica iz filmskog svijeta. Njegovom su se pozivu odazvali, među ostalim, Jennifer Lawrence, Jim Parsons, Jake Gyllenhaal, Gwyneth Paltrow…Zadatak koji su dobili nije bio nimalo lak. Uživo su morali pročitati “zločeste” tweetove koji kritiziraju njihov rad, ali i samu pojavu. Mašta tweeteraša, baš kao i svih drugih internetskih komentatora, ponekad seže do neslućenih visina. Tako je, primjerice, jedan od komentatora na račun zvijezde “Teorije praska”, izjavio:

- Jim Parsons izgleda kao lutak koji je oživio kako bi postao seksualni prijestupnik.

Reakcija popularnog Sheldona nasmijala je sve koji su pogledali video, a smijeha i “ups” efekta nije nedostajalo ni kod komentara koje su čitale Jennifer Lawrence ili pak Gwyneth Paltrow.

I dok su neki duhovito odgovorili na ne baš ugodne komentare o samima sebi, neka slavna lica unatoč glumačkoj profesiji nisu uspjela prikriti stvarne emocije koje su im komentari izazvali.

Linker
22. travanj 2024 09:41