Instagram, RTL Tv
Trudnoća joj godi

Uska haljina lijepo istaknula trbuščić trudne Doris Pinčić

Tročlana obitelj Doris Pinčić Rogoznice na ljeto će postati bogatija za novog člana, a voditeljica i glumica ne krije sreću zbog nove trudnoće

Lijepo se već vidi trudnički trbuščić svestrane Dalmatinke sa zagrebačkom adresom, Doris Pinčić Rogoznice - sve je otkrila fotografija koju je objavila na društvenim mrežama. Na fotografiji pozira i njezin kolega s Narodnog radija, Hrvoje Kečkeš, koji je i sam nedavno postao otac.

Kako se pripremaju za dolazak prinove, voditeljica i njezin suprug Boris Rogoznica ekskluzivno su ispričali za magazin Gloria sredinom prosinca. Tada su rekli kako bi voljeli da im na ljeto stigne djevojčica te da za sestricu navija i Donat, no da im je ipak najvažnije da sve prođe u redu.

'Kad je Doris prvi put doznala da je trudna, ja sam svirao na jednoj svadbi pa mi je samo poslala fotografiju testa. Sad smo oboje bili doma i sretnu vijest dočekali zajedno. Nisam se iznenadio jer smo to planirali, ali bio sam presretan', rekao je tada Boris Rogoznica. 'Neki su nam savjetovali da imamo drugo dijete odmah nakon Donatova rođenja. Drugi su govorili da je bolje pričekati da prvo dijete malo naraste. Nismo slušali ni jedne ni druge nego smo željeli sami odlučiti kad je pravo vrijeme za prinovu u obitelji', dodao je.

Doris je otkrila da bebi, bude li djevojčica, Donat želi dati ime Gita. 'Meni bi bilo drago da bude Stošija, ali bez obzira na to dobije li Donat brata ili sestru, on odabire ime pa kako odluči, tako će biti', rekla je Doris koja i dalje radi punom parom i smatra da 'trudnoća nije bolest'. 'Ako je sve u redu, a moja liječnica kaže da jest, nema razloga da ne radim, kao i s Donatom. Moj kolega Hrvoje nedavno je postao tata, pa se šalimo smo najplodnija šihta na Narodnom radiju. Svi su se razveselili i rekli mi da radim koliko mogu', otkrila je Doris.

Josip Čekada
Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica

Linker
25. travanj 2024 13:21