Profimedia, Backgrid USA
Kaia Gerber

Uske traperice su tek naglasile krhke noge jedne od najtraženijih manekenki današnjice

Kćer jedne od najpoznatijih manekenki svih vremena, Cindy Crawford nekoliko se puta našla na udaru javnosti zbog svoje pretjerane mršavosti. Unatoč tomu, Kaia je lice koje se probilo u modnom svijetu na visoke grane.

Ne čudi što je 17-godišnja Kaia Gerber traženo ime koje gotovo svi dizajneri zovu da njihove komade prošeta modnim pistama diljem svijeta. Lijepa Kaia neodoljivo podsjeća na svoju majku Cindy koja je u 90-im godinama bila jedna od prvih supermodela, a od nje je i naslijedila smisao za modu i manekenstvo.

Ipak, ono što joj se često prigovara je njezina mršavost koju mnogi smatraju pretjeranom, a neki smatraju i kako je u svijet manekenstva ušla premlada - svoju prvu reviju nosila je sa 16 godina za brend Calvin Klein. Kaia pažnju privlači i izvan modnih pista - za šetnju s prijateljem je uskočila u karirani kaput, oversize sportsku majicu i skinny traperice koje su otkrile mršave noge i krhku liniju manekenke. Na visinu od 175 centimetara, ona ima tek 54 kilograma.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND ** New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Kaia Gerber is having a good time while out with a male friend strolling around Soho.

Pictured: Kaia Gerber

BACKGRID USA 28 MARCH 2019, Image: 422933752, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND ** New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Kaia Gerber is having a good time while out with a male friend strolling around Soho.

Pictured: Kaia Gerber

BACKGRID USA 28 MARCH 2019, Image: 422933803, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

"U školi su se rugali mojim dugim i jako mršavim nogama. Teško je kad si okružen hrpom klinaca i pokušavaš shvatiti što se dečkima sviđa. Kasnije sam shvatila da mi upravo duge noge mogu biti adut u poslu kojim se želim baviti", rekla je jednom prilikom manekenka koja je nosila revije za Chanel, Isabel Marant, Saint Laurent, Pradu i mnoga druga renomirana dizajnerska imena, a karijera joj ide samo uzlaznom putanjom, unatoč svim kritikama.

"Dobro je što zbog zakona nije mogla nositi revije prije 16. godine. Nakon toga nisam je mogla zaustaviti, mislila sam si - dobro, nadam se da ćeš znati poletjeti. Samo se nadam i da će svi savjeti i moje upute i iskustva biti nešto za čime će se voditi i donositi dobre odluke", kazala je njezina majka Cindy koja je podrška svojoj kćeri.

Kaia Gerber at the runway for Saint Laurent Fashion Show Paris Fashion Week Fall Winter 2019.
27 Feb 2019, Image: 416514886, License: Rights-managed, Restrictions: NO Argentina, Australia, Belgium, Brazil, Bulgaria, China, Czech Republic, Estonia, Finland, France, Greece, Hong Kong, Hungary, Italy, Japan, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Mexico, Netherland Antilles, Netherlands, New Caledonia, Poland, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
13. travanj 2024 01:13