Mole za privatnost

‘Uskoro će nas biti troje‘: Austrijski kancelar Sebastian Kurz čeka prvo dijete s djevojkom s kojom je još od srednje škole

Austrijski kancelar Sebastian Kurz i njegova dugogodišnja djevojka Susanne Thier prvi put će postati roditelji. Sretnom viješću političar se pohvalio na svom Instagram profilu.

"Presretni smo i zahvalni što ćemo nas uskoro biti troje. Očekuje nas divan zajednički zadatak kojem se radujemo s velikim iščekivanjem. Molim za vaše razumijevanje kako bismo svoj privatni život zadržali privatnim kao i prije. Ipak, sretni smo što možemo s vama podijeliti ovu radost!", napisao je Kurz ispod zajedničke fotografije s partnericom.

Thier je trenutno u četvrtom mjesecu trudnoće, a njih dvoje zaljubljeni su još od srednje škole. Kako žele maksimalno zadržati privatnost, nisu otkrili čekaju li dječaka ili djevojčicu.

Čitajte i: Ekskluzivno doznajemo! Peđa Grbin postao otac: Njegova supruga Altana rodila njihovo prvo dijete, poznato i ime!

Austrijski mediji odmah su počeli špekulirati i o njihovom vjenčanju, no Kurz se na pritiske i konstantna pitanja medija kada će stati pred oltar nikada nije slomio. Međutim, tu mogućnost nikada nije ni potvrdio ni negirao. Po svemu sudeći, ima ju na pameti, no ona mu očito nije prioritet.

Ipak, kao konzervativni demokršćanin govorio je da definitivno želi obitelj, ali kada za to dođe vrijeme. Želja mu se ostvarila, a svoje dijete konačno će dočekati krajem studenog, za kada je predviđen porod.

Linker
24. travanj 2024 20:09