U ZKM-U

Uskoro slave drugu godišnjicu braka: Glumac Boris Svrtan na kćerinu kazališnu premijeru stigao sa suprugom Kristinom

Premijeru predstave u Zagrebačkom kazalištu mladih u kojoj glumica Petra Svrtan igra Dorothy nije propustio legendarni glumac i njezin otac. U zagrljaju s kćeri, ponosan Boris, pozirao je našim fotoreporterima. Na premijeru je stigao sa suprugom Kristinom.

Kazališna predstava "Čarobnjak iz Oza" u režiji Saše Broz i adaptaciji i dramaturgiji Nikoline Bogdanović u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM-u) imala je svoju premijeru ove subote. U glavnoj ulozi glumica Petra Svrtan tumači pustolovnu djevojčicu Dorothy, a uoči premijere za magazin Gloria otkrila je koliko je puta gledala film po kojem je nastala i predstava.

"Sigurno desetak. To je film koji se uvijek može iznova pogledati i u njemu pronaći neke nove slojeve. O toj priči i njezinim psihološkim dubinama razgovarala sam čak i na terapiji!", rekla je Petra, koja je poznata i po otvorenoj ispovijesti o poremećaju prehrane s kojim se već godinama bori.

image
Tata i kći, Petra i Boris Svrtan na premijeri predstave ‘Čarobnjak iz Oza‘ u ZKM-u
DAMJAN TADIC/CROPIX

Veliku premijeru jedne od najljepših dječjih priča nije propustila niti glumica Ecija Ojdanić, koja je za subotnju kazališnu večer odabrala laneno odijelo u bež boji. Kćerin uspjeh došao je pogledati i proslaviti i Petrin otac, glumac Boris Svrtan. U ZKM je stigao sa suprugom, logopedinjom Kristinom Turk, a u studenom će njih dvoje proslaviti drugu godišnjicu braka. Elegantna Kristina za kazališnu večer kombinirala je tri boje - maslinasto-zelenu dolčevitu, bijeli sako na preklop, crne hlače za odijelo, crne salonke te maslinasto-zelenu torbu. Odlično raspoložena, pozirala je s voljenim suprugom.

image
Ecija Ojdanić i Ana Dolenčić
DAMJAN TADIC/CROPIX

Čitajte i: Zagrebačka glumica progovorila o poremećaju prehrane: ‘Naš mrak je uvijek s nama, cilj je da se s njim sprijateljimo‘

Inače, Boris i Kristina, prije nego što su stupili u bračne vode, znali su se svega godinu i pol dana. U kafiću Dramskog kazališta Gavella, čiji je Svrtan tada bio ravnatelj, Kristina je uživala u "Krležinim noćima", na koje je stigla oprostivši se ranije sa svojim društvom s kojim je bila na zabavi uz tamburaše.

image
Vjenčanje Borisa Svrtana i Kristine Turk
VEDRAN PETEH/CROPIX

Prepoznali su se na prvi pogled jer oboje vole umjetnost i putovanja, te vode aktivni život, a zbližile su ih i slične priče. Oboje su u tom trenutku bili slobodni te profesionalno i životno sazreli s odraslom djecom iz svojih prethodnih brakova. Ubrzo ju je zaprosio s baladom Zdravka Čolića "Jedna zima sa Kristinom". Vjenčali su se 15. studenog 2019. godine kod matičara, a slavili su s četrdesetak uzvanika u restoranu "Ribice i tri točkice".

Čitajte i: Ekskluzivno! Zagrebački glumac oženio se nakon 18 mjeseci veze

Linker
20. travanj 2024 17:34