Davor Matota
za poglede

Ušminkani roditelji uživali na špici: Blagdanska šetnja Darija Šimića i njegove supruge Jelene nije prošla neopaženo

Bivši kapetan Vatrenih, Dario Šimić uživa u blagdanskom raspoloženju. Poznati bivši nogometaš provodi vrijeme s ljupkom suprugom Jelenom, a u centru gradu susreli su ih naši fotografi.

Darija Šimića i njegovu suprugu Jelenu rijetko možemo sresti, ali na blagdanskoj špici u centru metropole zabavljali su se sami bez djece. Njihov najmlađi sin David stigao je u kolovozu 2015., a najviše su mu se obradovala njegova starija braća Roko, Viktor i Nikolas.

Dario je igrao na sigurno i držao se provjerene modne kombinacije. Odjenuo je modre traperice i jaknu, dok je Jelena odjenula crni kaput, bijelu dolčevitu i srebrne čizmice.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2019. / foto: Davor Matota / Dario Simic i supruga Jelena
Davor Matota

Dario osim što je poznat po uspješnoj nogometnoj karijeri, danas je prepoznat kao uspješan poduzetnik - jer je razvio posao s kavom i vodom.

"Volim stvarati nove vrijednosti. Kao vrhunski sportaš sam već 1998. godine znao kolika je važnost vode. A kava? 10 godina sam igrao u Italiji, a Talijani su poznati po savršenom Espressu iako kava nije talijanska, nego raste u drugim državama. Mi Hrvati smo jako podigli kvalitetu Espressa. Uzeo najbolje stručnjake u Hrvatskoj i napravili smo svoj brend koji je postao već poznat po kvaliteti u ovih osam godina. Sviđa mi se kava jer okuplja ljude i sretan sam što sam dosta toga iz Italije prenio u Hrvatsku", zaključio je u jednom intervjuu Šimić.

Božić tradicionalno uvijek provodi u krugu svoje brojne obitelji. "Obitelj je baza svega i ne kaže se bez razloga da sve kreće od obitelji. Eto, danas sam sretni roditelj koji ima četvoricu sinova, brat Josip također ima četvero djece, a sestra Mihaela, koja živi u Splitu, petero. I danas, usprkos obavezama i ubrzanom ritmu života, često odemo mami nedjeljom na ručak. Božić uvijek provodim kod kuće u krugu obitelji, to je ipak poseban blagdan', izjavio je jednom prilikom Šimić.

Linker
12. travanj 2024 00:20