vrlo je hrabra

Uvijek svoja: Rihanna ni u drugom stanju ne odustaje od oskudnih modnih izdanja, sada je trbuh u prvom planu

Otkako je posljednjeg dana u siječnju na njoj svojstven način potvrdila šuškanja da čeka svoje prvo dijete s reperom A$AP Rockyjem, glazbena i modna ikona svaki izlazak koristi da pokaže njezin trudnički trbuh.

Još otkako je 2008. preko noći postala planetarno popularna zahvaljujući hitu "Umbrella" koji je predstavila odjevena samo u crni triko i s kišobranom u ruci, 33-godišnja pjevačica s Barbadosa neupitno je jedna od najkontroverznijih žena u glazbenoj industriji – barem što se tiče stylinga.

Nemoguće je zaboraviti njezina razgolićena izdanja na tradicionalnom festivalu Crop Over na Barbadosu na kojima je, osim perja, nosila samo minijaturne gaćice i grudnjak, na granici lascivnosti je bila i njezina linija donjeg rublja, a "razotkrivanja" se nije odrekla ni kao trudnica.

image

Rihanna 2013. na Crop Over festivalu na Barbadosu.

PKS/MAVRIXPHOTO/PROFIMEDIA

Otkako više ne skriva da je u drugom stanju, fotografi su je najmanje četiri puta uhvatili u izlasku, a svaki je put na sebi imala modnu kombinaciju koja je bila odvažna.

Tijekom njezinog prvog službenog fotografiranja s trudničkim trbuhom, Rihannu i njezinog dečka paparazzi su uhvatili 31. siječnja u šetnji New Yorkom, a mlada trudnica je na sebi imala široke traperice i ružičastu trendi jaknu koju je raskopčala za fotkanje. Bio je to njezin način da službeno potvrdi šuškanja o budućem roditeljstvom s godinu dana mlađim reperom s kojim je u vezi od 2020. Iako su samovoljno pozirali, nisu otkrili kad bi prinova trebala doći na svijet.

image

Rihanna i A$AP Rocky.

AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Rihanna drži do tradicije: Kad rodi, pop diva i njen odabranik A$AP Rocky, vjenčat će se na njoj bitnom mjestu

Zelenonoka ljepotica svoj je trbuh ponosna izbacila i na događanju u Los Angelesu održanom u petak. Za Fenty Beauty Universe Event odjenula je pripijene srebrne hlače i zeleni top izrađen samo od trakica, a gornji dio kreacije bio toliko oskudan da je pokrivao samo dio trbuha.

Unatoč golotinji, nekima se ova svečana kreacija svidjela pa su komentirali da sjaji poput dragulja, pozivajući se na njezin veliki hit „Diamonds”.

image

Rihanna u izlasku u Los Angelesu.

DIGGZY/JESAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No, čak i najveći Rihannini obožavatelji ostali su šokirani nakon njezina posljednja dva izdanja. Modru majicu s otvorom samo preko trbuha, koju je također prošetala Los Angelesom, neki su ocijenili neukusnom, kao i kombinaciju s trapericama i kaputom s leopardovim uzorkom ispod kojeg je nosila samo topić – i posve goli trbuh.

Linker
23. travanj 2024 12:06