Instagram/@severina
'Živjela ljubav!'

Uz neviđene fotografije i emotivnu poruku Severina proslavila godišnjicu braka: 'Tvoja ljubav me čini potpunom'

Sreću zbog četvrte godine bračne sreće naša pjevačica podijelila je sa svojim Instagram pratiteljima i pokazala im njihove do sada neviđene zajedničke fotografije.

Uz emotivnu poruku pjevačica Severina (47) čestitala je suprugu Igoru Kojiću (32) godišnjicu braka.

"25.9....kad pričam ti me slušaš, kad plešem ti se zadovoljno smješkaš, kad padam ti me čekaš dolje sa čokoladom u ruci... tvoja ljubav me čini potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsretnijom ženom na svijetu. Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi Sretno nam!!! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!!!", napisala je uz više zajedničkih fotografija.

U komentarima su obožavatelji ostavili svoje čestitke i dobre želje, a objava je u kratkom roku prikupila više od 20 tisuća lajkova.

Na današnji dan Severina i Igor zakleli su se jedno drugome na vječnu ljubav u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama u Istri. Bilo je to prvo od tri vjenčanja - dva mjeseca nakon intimnog vjenčanja u Istri, vjenčali su se u beogradskom hotelu Crown Plaza uz oko 600 uzvanika, među kojima su se našla brojna poznata lica s regionalne estradne scene, a nastupali su, između ostalih, Lepa Brena, Petar Grašo, Aca Lukas i Saša Matić. Sudbonosno "da" izrekli su si i u Zanzibaru u prostincu 2018. godine gdje su imali tradicionalno afričko vjenčanje. Tada je odjenula tradicionalnu ljubičastu vjenčanicu i okitila se afričkim nakitom.

Linker
23. travanj 2024 21:05