Presretna je

Uz sliku dojenja: Emily Rataykowski objavila da je rodila, a otkrila je ime i spol bebice

Tijekom cijele trudnoće sa svojim pratiteljima je dijelila fotografije kako joj se tijelo mijenja, a otkrila je i neke osebujne načine odgoja koje ona i suprug planiraju, sada je na Instagramu podijelila i sretnu vijest.

Jedna od najljepišh manekenki na svijetu, Emily Ratajkowski (29) postala je mama. Manekenka je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj doji bebu te napisala da je dijete stiglo na svijet 8. ožujka ove godine.

"Sylvester Apollo Bear je došao na naš planet. To se dogodilo 8. ožujka 2021. u najnestvarnijem i najljepšem jutru u mom životu", napisala je Ratajkowski.

Emily prije poroda nije htjela otkriti spol djeteta i rekla je da će ga ona i muž Sebastian Bear-McClard (32) odgajati kao da je neutralnog spola.

Čitajte i: Jedna od najseksepilnijih žena današnjice objavila da je trudna: ‘Trudnoća je urođeno usamljena‘

Poseban odgoj

"Svi su nas pitali znamo li želimo li sina ili kćer? Mi smo odgovarali da nećemo znati spol dok naše dijete ne navrši 18 godina i tada nam kaže. Svi se smiju na to. Istina je da je to kompleksnije i ne radi se samo o genitalijama s kojima se dijete rodile", ispričala je u trudnoći Ratajkowski.

Manekenka, koju na toj društvenoj mreži prati više od 27 milijuna ljudi, u dvadesetak minuta je prikupila više od 190.000 lajkova i mnoštvo čestitki. Među njima je bila i ona njezine kolegice Belle Hadid. "Čestitam slatkoj obitelji", napisala je Bella

Emily i Sebastian Bear-McClard u braku su od 2018. godine, a trudnoću je objavila u listopadu 2020. godine.

Linker
24. travanj 2024 15:18