Divan Dubai

Užitak na vrućem pijesku: Anja Alavanja Viljevac produljila blagdane uz egzotično putovanje

Oduševljena modernom arhitekturom, posebno hotelom Burj Al Arab - prepoznatljivom po svom obliku jedra - Anja otkriva i crtice o tome kako je putovati s malenom bebom, ali i kako spoj prirode i moderne tehnologije djeluju na nju.

Nakon pregršt uzbuđenja tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana zagrebačka TV voditeljica Anja Alavanja Viljevac s obitelji je otišla na zasluženi odmor u toplije krajeve - Dubai. Prvi blagdani s osmomjesečnim sinčićem Danom, prošli su u veselom duhu, a zašto tako i ne nastaviti. Anja je već neko vrijeme u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, odnosno u njegovom glavnom gradu Dubaiju. Društvo joj pravi sinčić Dan kao i suprug Vedran Viljevac, koji je uglavnom zadužen za snimanje besprijekornih fotografija i videa koje ona objavljuje na Instagramu.

Oduševljena modernom arhitekturom, posebno hotelom Burj Al Arab - prepoznatljivom po svom obliku jedra - Anja otkriva i crtice o tome kako je putovati s malenom bebom, ali i kako spoj prirode i moderne tehnologije djeluju na nju.

Našalila se i kako kavu u luksuznom okruženju, s 'luksuznom' cijenom čovjek želi popiti bez smetanja. "Kad vidiš koliko dođe kava u blizini Burja, stvarno je želiš popiti u miru. Isprat ćemo mu usta kasnije, nek se dijete igra", napisala je Alavanja Viljevac uz dvije fotografije na kojima u idiličnom okruženju na osunčanoj terasi u blizinu Burj Al Araba, dok se njen sinčić igra u pijesku.

Anja je kavu pila u bikiniju ogrnuta svijetlim kardiganom, a na drugoj fotografiji pokazala je da su nakon kavice ona i Dan završili u bazenu na brčkanju.

Čitajte i: Slatke blagdanske igre Anje Alavanje Viljevac: Prvi Božić uz malenog Dana, miljenika svoje braće

Uživanje u razgledavanju

No, uz uživanje Anja se s obitelji dala i u razgledavanje tog impresivnog grada. Tako je pokazala i novi monumentalni neboder koji je još u nastajanju.

"Navodno te već planiraju mijenjati za mlađu, višu, atraktivniju... Tako ti je to, Burj Khalifo, uživaj u pažnji, dok traje...", napisala je Anja uz fotografiju tornja, ispred kojeg ona pozira u romantičnoj, dugoj crvenoj haljini s otvorenim leđima.

Osim razgledavanja grada, Anja je uživala i u izletu u pustinji, u kratkom videu pokazala je i sokolara zajedno s njegovom pticom. Smiješni trenutak u kojem sokolar bježi od kamere, voditeljica je riječima: "Trenutak kad skuži da su on i njegov sokol snimljeni za džabe".

Linker
25. travanj 2024 14:07