Vedran Peteh / Hanza Media
Zaposlena mama za magazin Gloria

Vanda Winter: Sve se vrti oko Fabijana

Zagrebačka pjevačica i glumica otkriva zašto se samo šest mjeseci nakon rođenja sina vratila na posao, kako je istopila 20 trudničkih kilograma te koje je ‘majčinske’ obaveze prepustila suprugu, nogometašu Ivanu Parlovu.

Nije bilo lako privoljeti zagrebačku glumicu i pjevačicu Vandu Winter (33) na prvo profesionalno fotografiranje s obitelji. Ponajprije zato što je u obavezama do grla - i profesionalno i privatno. Njezin devetomjesečni sinčić Fabijan počeo je puzati pa Vanda u šali kaže da je “lakše snimiti hobotnicu s osam krakova nego njega”, a kako je 3. veljače očekuje prva premijera nakon porodiljnog dopusta, svakodnevno je na jutarnjim i večernjim probama u matičnom kazalištu Komedija. Uloga egipatske princeze Amneris u mjuziklu “Aida” redateljice Dore Ruždjak Podolski nije jedino što Vandu Winter očekuje ove sezone: nedavno se vratila u predstavu “Bljesak zlatnog zuba”, i to baš na svečanu 50. izvedbu, a nastupa i u mjuziklu “Mamma Mia!”, koji je već dulje na repertoaru Komedije. Sve joj je to lakše izdržati uz moralnu i logističku podršku supruga Ivana Parlova (33), profesionalnog nogometaša i diplomiranog kineziologa s kojim je u braku dvije godine.

Kako je zagrebačka pjevačica i glumica uspjela posložiti životne prioritete, kako je sa suprugom podijelila kućanske poslove i brigu o djetetu te sve o njezinu povratku na scenu, čitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 1. veljače.

Uz novi broj magazina Gloria potražite i modne dodatke - šal ili smart touch rukavice za 39,90 kuna. Izaberite crvene, sive, crne ili smeđe rukavice te karirane šalove u dvije boje i kombinirajte svoj šik styling.

Linker
20. travanj 2024 12:42