tuga

Vanessa Bryant u poruci pokojnom suprugu: ‘Voljet ću te zauvijek, vječna ljubavi‘

Kobe Bryant ostavio je veliku prazninu nakon što je poginuo u tragičnoj nesreći u kojoj je život izgubila i njegova kćer Gianna. Njegova voljena supruga ostavila je na Instagramu dirljivu poruku kojom mu je čestitala rođendan.

Vanessa Bryant doživotno će osjećati nevjerojatnu prazninu, kakvu može osjećati samo žena koja je u jednom danu izgubila najvažnije - voljenu kćer i supruga. Kada je u teškoj nesreći u jednom danu ostala bez voljenog Kobea i njihove Gianne, Vanessi se svijet srušio. Ipak, nije imala izbora - zbog njihove djece morala se brzo sabrati i nastaviti dalje kako bi i svojim kćerkicama pružila podršku nakon što su tako naglo izgubile oca i sestru.

Ovih dana Vanessa se ponovno prisjeća svega. Naime, Kobe bi, da se u siječnju 2020. nije ukrcao na kobni let, jučer napunio 43 godine. Taj važan datum Vanessa je obilježila na svom Instagramu, a pokojnom suprugu poručila je da će ga zauvijek voljeti. "Sretan rođendan, voljet ću te zauvijek. Vječna ljubavi", napisala je Bryant pored fotografije koju je 'lajkalo' skoro dva milijuna ljudi, a ispod koje su se redali i komentari poznatih dama iz svijeta showbiza.

Čitajte i: Vanessa Bryant odvela kćeri u Kraljev grudobran, Dubrovnik ih je oduševio: ‘Kobe joj je dao dozvolu, ali nije mogla ići‘

Vanessa i Kobe proveli su zajedno dugi niz godina - trzavicama unatoč

Podsjetimo, par je u braku proveo skoro 20 godina. Unatoč krizama u koje su povremeno zapadali, Vanessa i Kobe su se obožavali i tijekom zajedničkih godina stvorili su jako obiteljsko uporište za njihove mezimice - četiri djevojčice. Kada je Bryant sa svojom Giannom poginuo, iza njega su ostale Vanessa i njihove tri kćeri. Najmlađa Capri je, u trenutku tragične nesreće, imala nepunih godinu dana.

Tijekom ljeta, Vanessa je sa svojim djevojčicama posjetila Dubrovnik. Željela je, naime, ostvariti želju 18-godišnje Natalije, koja je jedva čekala posjetiti Hrvatsku. Otac joj je dopustio, a ubrzo potom poginuo. Uslijedila je i pandemija pa je Natalia dugo čekala da posjeti 'King's Landing'. Konačno je djevojka s obitelji uspjela doći, a sretna Vanessa potom je na Instagramu objavila i fotografiju te poručila Dubrovniku da je prekrasan.

Linker
19. travanj 2024 19:17