Davor Matota / Hanza Media
BEZ TRUNKE ŠMINKE

Vanja Halilović - nema je na ekranima, ali je glavna na špici

Bivša manekenka i TV voditeljica Vanja Halilović prije desetak dana proslavila je svoj 34.rođendan, a da izgleda jednako dobro kao i na početku voditeljske karijere pokazala je šetnjom zagrebačkom špicom.

Iako je gledatelji pamte kao Loto djevojku, Vanju Halilović (34) već neko vrijeme ne možemo vidjeti na malim ekranima, a povukla se i iz javnog života. Ona i njezin zaručnik Frane Barbieri ne vole medijsku pozornost pa ih se rijetko može vidjeti čak i na zagrebačkoj špici. Ovog puta naš je fotograf "uhvatio" bivšu manekenku u ležernoj šetnji gradom. Plavokosa ljepotica u svojem je casual  izdanju zablistala: traperice laganog trapez kroja uskladila je s jednostavnom bijelom majicom, a kako bi jesenski outfit ipak ostavio dojam odjenula je hit komad. Kožnata jakna smeđe boje bila je sasvim dovoljna da "začini" kombinaciju s kakvom se za svakodnevne obaveze ne može pogriješiti.

spica / Zagreb 16.09.2017. / foto: Davor Matota / Vanja Halilovic
Davor Matota / Hanza Media

spica / Zagreb 16.09.2017. / foto: Davor Matota / Vanja Halilovic
Davor Matota / Hanza Media

Iako se iz javnog života povukla, s obožavateljima još uvijek rado podijeli neki detalje iz svojeg privatnog života. Nedavno je proslavila rođendan, a cijelo ljeto uživala je sa svojim zaručnikom duž jadranske obale. Vanja i Frane su se upoznali prije sedam godina, a prošle godine su se i zaručili.

Linker
03. prosinac 2020 05:54