Profimedia, Zuma Press - Enterta
EKSKLUZIVNI PARTY

Vanja Modrić kao da nije ni rodila, a Luka puca od ponosa

Hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš španjolskog kluba Real Madrid uživao je u večernjem izlasku sa suprugom Vanjom nešto više od mjesec dana nakon što su dobili treće dijete.

Elegantan par stigao je na party trgovine nakita Chocrón Joyeros u Madridu, gdje već nekoliko godina žive, a u kojoj su mogli provjeriti luksuzne i ekskluzivne komade nakita poznatih brendova kao što su Tag Heuer, Bulgari, Breitling i Cartier. Vanja Modrić je za večernji izlazak odabrala crnu jednostavnu haljinu, dok se njezin suprug Luka Modrić istaknuo u odijelu bordo boje i bijeloj košulji koju je nosio "opušteno"– bez kravate ili leptir mašne. Supruga kapetana hrvatske reprezentacije dobila je brojne komplimente na račun izgleda i vitke linije. Naime, njihova Sofia stigla je na svijet 2. listopada.

November 22, 2017 - Madrid, Spain - Luka Modric,  Vanja Bosnic attends the Chocron Joyeros party in the retirement park of Florida. Spain. November 22, 2017, Image: 355978813, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Enterta

Iako su ove godine jednostavno došli podržati godišnju humanitarnu akciju madridske trgovine nakita, lani je Luka Modrić bio jedno od deset lica čiji su portreti krasili njihov katalog sa solidarnim ciljem – donacijom udruzi koju bi oni odabrali.

Iako se par ne može baš često vidjeti u javnosti, ovo je drugi put u mjesec dana da su ih fotografi uhvatili na nekom od događanja. U listopadu je Vanja, zajedno s njihovim sedmogodišnjim sinom Ivanom i četverogodišnjom kćeri Emom, stigla u London gdje je podržala svog supruga kojem je te večeri uručena nagrada nakon što je ponovno uvršten u Fifinu idealnu momčad.

Objavu dijeli Luka Modric (@lukam10)

Ipak, Modriću je obitelj najveća sreća. Ubrzo nakon što je stigla prinova ponosno se pohvalio prvom fotografijom sa svojom mezimicom.

Objavu dijeli Luka Modric (@lukam10)

Linker
12. travanj 2024 15:38