kao u najboljim vremenima

Vatrena J.Lo ukrala show, Taylor osvojila glavnu nagradu: Sve što trebate znati o dodjeli AMA‘sa

Usprkos pandemiji, dodjela nagrada The American Music Awards raskošnim je nastupima podsjetila na dane u kojima su se bez straha odvijale glamurozne ceremonije pune slavnih izvođača i oduševljene publike.

Sinoć se, u skladu sa zaštitnim mjerama zbog pandemije COVIDA-19, održala blještava i zabavna dodjela nagrada The American Music Awards, koju je iz dvorane The Microsoft Theater u Los Angelesu vodila glumica Taraji P. Henson.

Brojni izvođači nastupili su uživo, a organizatori su uspjeli dovesti i živu publiku, u malom broju. Većina gledatelja ceremoniju je ipak pratila iz sigurnosti svog doma, putem interneta.

Velika pobjednica

Pjevačica Taylor Swift kući je odnijela glavnu nagradu, onu za izvođača godina, ali i kipića za video godine te najboljeg ženskog izvođača u pop/rock kategoriji. Sa samo 32 odine ivota, Taylor drži rekord kao glazbenik s najviše AMA nagrada. Nagradu za najbolji album u pop/rock kategoriji osvojio je Harry Styles za "Fine Lines".

Top izvođači oduševili publiku

Show su otvorili Justin Bieber i Shawn Mendes, izvedbom novog singla "Monster", a zatim su uslijedili nastupi nekih od najaktualnijih pop izvođača današnjice.

Katy Perry nastupila je po prvi puta nakon što je rodila djevojčicu, Billie Eilish na bini je nastupila uz brata, a Dua Lipa oduševila je rasplesanom točkom u plavoj metalnoj haljinici u stilu dvijetisućitih.

Najveći je show napravila vatrena Jennifer Lopez koja je uz glazbenika Malumu izvela svoj hit "Pa' Ti" i pokazala da joj ni u 51. godini života nema ravne.

Glazbenice poslale važne poruke, a The Weeknd zabrinuo fanove svojom pojavom

Najbolja latinoamerička glazbenica Becky G. posvetila je govor zahvale svojim roditeljima i imigrantima, a Megan Thee Stallion raspričala se o samopoštovanju: "Moje tijelo možda nikad neće biti savršeno. Ali kad se pogledam u ogledalo, obožavam što vidim".

Pjevač The Weeknd zabrinuo je fanove na društvenim mrežama pojavivši se s podljevima i glavom punom zavoja, no uskoro se otkrilo kako tim imidžem, koji je već promovirao u spotu "Blinding Lights", šalje svijetu važnu poruku.

Naime, The Weeknd se užasava vožnje u pijanom stanju, pa je uz pomoć vizažista stvorio 'personu' koja pokazuje kako izgleda osoba nakon nesreće - ako ima sreće. Sinoć je osvojio nagradu za najbolji album u kategoriji R&B i Soul.

Novi dečko na crvenom tepihu

Ovu priliku Megan Fox iskoristila je kako bi se s novim dečkom Machine Gun Kellyjem po prvi puta pojavila na crvenom tepihu. Dok je glumica blistala u zelenom dvodjelnom kompletiću, njezin je dragi privlačio poglede u bijelom odijelu - bez košulje!

Šuška se da nisu mogli skinuti poglede ni ruke jedno s drugog...

Linker
18. travanj 2024 02:25