NEJA MARKICEVIC/CROPIX
Pripreme u punom jeku

Već je sve kupila za bebu, ali ne želi otkriti spol: ‘Nek‘ se veseli, prvo je, a vjerojatno i zadnje‘

Domaća pjevačica Maja Šuput već broji četiri i pol mjeseca trudnoće, no još uvijek ne želi otkriti spol. Nedavno je otkrila da ni u trudnoći ne miruje već redovito vježba, a beba se sad prvi put javila, što je Maju i njezinog supruga Nenada Tatarinova prilično iznenadilo.

"Raste, rastem! Zadnja dva tjedna stalno sam se bunila, ja jedina nemam trbuh, sve trudnice imaju trbuh, kakva sam ja to trudnica, nit' mučnine... Nije da se žalim, ali daj beba, javi se da znam, ono... Ali po knjizi ispada da je trbuh narastao baš kad treba. Neki dan prvi put smo doživjeli boksanje od bebe, a ono što nas je najviše razveselilo kao roditelje je da beba prati naš tempo jer je boksanje bilo u ponoć. Znači nije beba u 9 sati ujutro ili u podne, nego u ponoć. Onda je Nenad stavio glavu na trbuh i rekao: 'Ljubavi tatina, bravo. Noćna ptica na mamu", simpatično je ispričala Maja za In Magazin Nove TV.

Trudnoća joj je, baš kao i Nenadu, došla kao šok, ali pozitivan pa kako vrijeme odmiče, tako se sve više posvećuje nabavci odjeće i potrepština za prinovu.

"Sve smo izabrali, ali kad kažem sve - sve! Mila majko, što sam uzela! A veseli me to. Pa to mi je sad prvi put, vrlo vjerojatno s obzirom na moje godine i zadnji, pa nek' se dijete veseli", kaže Maja koja je neki dan predstavila svoj novi projekt, jedinstven u Hrvatskoj. Naime, riječ je o luksuznom kutku za dame u toaletu zagrebačkog restorana i kluba Mint.

"Otvorili smo PRVI brendirani ženski toilette koji je u potpunosti dizajniran kao budoar, lounge za žene, mirisni raj i oaza. Dobro došli u Shù Shù ladies room", pohvalila se Maja na Instagramu. Kako je rekla u objavi, u njemu će žene moći uživati njezinoj novoj kozmetičkoj liniji Shù Shù by Mashù.

Radit će bez obzira na sve

Čini se da Maja čak ni u trudnoći ne staje s poslom jer je osim luksuznog wc-a osmislila i tajni dnevnik za djevojčice sa svojim potpisom, a cijela sljedeća godina bit će joj radna.

"Mi smo do te mjere bukirani za sljedeću godinu, barem što se svadbi tiče, da tu nema razgovora. Posao ide odmah, nešto malo nakon što se dijete rodi i to je potpuno ok. Moj posao je sjajan, pjevam od osam sati navečer do pet ujutro. Ja ga uspavam, dođem doma, a beba ni ne zna da me nije bilo, a osim toga, ima beba i oca, ne? Moj posao će biti u punom jeku ako gospodin Capak ne bude rekao drukčije i po sadašnjim bukinzima i terminima, barem što se svadbi tiče, to su morali uzeti, bit će to fenomenalna radna godina", poručila je Maja.

Linker
25. travanj 2024 23:41