Haljina Brandon Maxwell; kaput Burberry, (2395 dolara); cipele Stuart Weitzman
 Getty Images
SLavni kumovi

Već se zna tko će biti kumovi djetetu Meghan i Harryja

George i Amal Clooney su u životu odradili mnoge važne uloge, ali kumstvo s kraljevskom obitelji je prestiž koji će se dogoditi po prvi puta u povijesti.

Princ Harry (34) i Meghan Markle (37) izabrali su kumove za svoje nerođeno dijete koje stiže na proljeće 2019. Odabir je pao na slavnog glumca Georgea Clooneyja (57) i najpoznatiju pravnicu za ljudska prava Amal (40) koji su kraljevskom paru izuzetno važni.

To se moglo iščitati nakon što su se Amal i George pojavili na vjenčanju u svibnju ove godine, a odmah se šuškalo da je vojvotkinja od Sussexa i slavna pravnica za ljudska prava vrlo bliske prijateljice.

Amal Clooney and George Clooney arrive at St George's Chapel at Windsor Castle for the wedding of Meghan Markle and Prince Harry Windsor, Britain, May 19, 2018. Gareth Fuller/Pool via REUTERS - RC19B89ED580
REUTERS

'Poznaju se već duže vrijeme i imaju mnoge zajedničke interese. Amal je u misiji da novoj članici kraljevske obitelji olakša prilagodbu na novu sredinu i život u britanskoj metropoli', pišu britanski mediji. Njih dvije upoznao je zajednički prijatelj koji je odmah znao da će među njima 'kliknuti' i upravo to se i dogodilo. Upoznale su se nakon što je zvijezda serije 'Suits' preselila u London.

PHILADELPHIA, PA - OCTOBER 12:  Human rights lawyer Amal Clooney walks on stage to deliver her Keynote Speech on stage during Pennsylvania Conference for Women 2018 at Pennsylvania Convention Center on October 12, 2018 in Philadelphia, Pennsylvania.  (Photo by Marla Aufmuth/Getty Images )
Getty Images

Roditelji blizanaca Alexandera i Elle koji su na svijet došli u lipnju 2017. dat će sve od sebe kako bi bili uključeni u život budućeg člana kraljevske obitelji.

AUCKLAND, NEW ZEALAND - OCTOBER 30: Prince Harry, Duke of Sussex (R) and Meghan, Duchess of Sussex (L) meet the public in Auckland's Viaduct on October 30, 2018 in Auckland, New Zealand. The Duke and Duchess of Sussex are on their official 16-day Autumn tour visiting cities in Australia, Fiji, Tonga and New Zealand. (Photo by Fiona Goodall/Getty Images)
Getty Images
Haljina Brandon Maxwell; kaput Burberry, (2395 dolara); cipele Stuart Weitzman

Zanimljivo je članovi kraljevske obitelji tradicionalno na krštenju imaju nekoliko kumova, ali to su uglavnom njihovi najbliži prijatelji i rodbina. Princ Louis tako ima šest kumova, princeza Charlotte pet, dok princ George ima čak sedam kumova. Meghan i Harry će po prvi puta za kumove izabrati zvijezdu Hollywooda što se do sada još nije dogodilo u kraljevskoj obitelji.

BGUK_1300282 - *PREMIUM-EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, ITALY, SPAIN, SWITZERLAND ** COMO, ITALY  - *MUST CALL FOR PRICING*

Amal and George Clooney enjoy their time in Lake Como as they spend the evening with friends at the famous Villa D'Este restaurant.

Pictured: Amal Clooney, George Clooney



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 380021258, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Kumstvo prvom djetetu princa Harryja i američke glumice zasigurno bi bila velika čast, a kako govore povjerljivi izvori, samo je pitanja dana kada će kumstvo biti i službeno potvrđeno.

Linker
17. travanj 2024 01:48