obiteljska idila

Večera s predivnim pogledom: Korana Gvozdić svog Olivera hrani samo na najljepšim mjestima pod budnim okom tate Šarića

Neki dan su se vozili na brodu, a sada se vesela obitelj pohvalila uživancijom na jednom od najimpresivnijih mjesta u Dubrovniku.

Komičar Ivan Šarić i njegova partnerica Korana Gvozdić trenutno uživaju u Dubrovniku sa svojim četveromjesečnim sinčićem Oliverom. Mali borac od najranijih se dana upoznao s morem, a s mamom i tatom dijeli svaki trenutak. Njihovi godišnji odmori više neće biti isti, no čini se da se Ivan i Korana itekako dobro snalaze u roditeljskoj ulozi i svemu pristupaju bez napetosti.

Čitajte i: Korana Gvozdić sinčiću pokazala more: Posvetila mu Oliverove stihove uz čiju su pomoć prevladali najteže trenutke

Na moru uživaju u vožnji brodom, druženjima i slasnim večerama, a Korana je na svom Instagramu podijelila fotografiju i video iz popularnog restorana ponad Dubrovnika odakle se pruža fantastičan pogled na grad. Dok čekaju večeru, Korana hrani svog pospanog Olivera pod budnim okom tate Ivana.

U restoranu su dočekali i predivna zalazak sunca, a kada je konačno pao mrak, ispod njih otkrilo se tisuće svjetala grada koja su treperila i doprinosila idiličnoj atmosferi tijekom večere.

Čitajte i: Iskreno o 37 dana u bolnici: 'Dala bih sve da je Šarić mogao biti sa mnom, da mi obriše suze i kaže da će sve biti u redu'

Prije nekoliko dana Korana je sinu otpjevala nekoliko predivnih emotivnih stihova pokojne glazbene legende Olivera Dragojevića dok ga je držala u naručju na brodu.

Oliver je svakim danom sve jači, iako je u proteklih par mjeseci prošao mnogo. Naime, rođen je prerano pa je Korana s njim u bolnici provela mjesec dana dok nije ojačao. Ivan i Korana svojeg su Olivera dočekali 13. travnja, no Korana je s Oliverom izašla iz bolnice tek 20. svibnja.

"Izlazak iz bolnice, točnije susret s Ivanom ne mogu riječima opisati, taj naš zagrljaj i njegov prvi susret sa sinom...i sad mi oči zasuze kad se sjetim. Naš dolazak kući taman prije njegovog rođendana bio je jedan od najboljih poklona koje sam mu ikad dala. U bolnici sam uspjela skombinirati i mali slatki poklon. Tata i sin dobili su iste dekice s njihovim imenima. Naše malo slavlje je bilo intimno, lijepo i emotivno" otkrila je Korana tada za Gloriju.hr.

Linker
25. travanj 2024 04:07