Instagram
LJUBAV U GRČKOJ

Vedran Ćorluka hvali se svojom Frankom u bikiniju

Nakon što su prije nekoliko tjedana zbog vjenčanja Matea Kovačića posjetili Zagreb, Franka Batelić i Vedran Ćorluka odlučili su ljetni odmor započeti na grčkim plažama.

Hrvatski reprezentativac nedavno se nakon teške ozljede rupture Ahilove tetive desne noge nakratko povukao s nogometnog terena i posvetio odmoru, a silom prilikom pojavila se i sretna okolnost – više zajedničkog vremena sa svojom sedam godina mlađom djevojkom Frankom.

#greece #lastdays

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

S obzirom da igra za rusku Lokomotivu, naš nogometaš većinu godine živi u Moskvi, a i njegova draga zbog toga stanuje na dvije adrese – hrvatskoj i ruskoj.

Sretan par će u srpnju proslaviti pet godine veze, a, sudeći prema njihovim iskrenim osmjesima i zaljubljenim pogledima, ljubavne iskre frcaju baš kao i ljetne večeri 2012. kad su se upoznali na popularnoj plaži Zrće.

Best truffles you'll find in istria hedonism with @_batelli #beram #istra #croatia #hrvatska #velavrata

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

I, iako je 31-godišnjak ljubitelj domaćih destinacija pa često boravi i u Frankinom rodnom Rapcu, Vedran sebi i djevojci barem jednom godišnje priušti odmor na nekoj od svjetskih lokacija. Ovih dana odlučili su se za Grčku, a nogometaš se na Instagramu pohvalio svojim voljenim i zgodnim društvom na plaži.

Not a bad beach company #niceview

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Linker
17. travanj 2024 09:04