PONOSNA MAMA

Veliki dan za obitelj Ćorluka: Franka izazvala more komentara posljednjom objavom na Instagramu

Danas sin jedinac pjevačice i nogometaša slavi drugi rođendan, a mama mu je posvetila preslatku objavu na svom Instagram profilu.
Za pjevačicu Franku Batelić i njezinog supruga nogometaša, Vedrana Ćorluku, danas je veliki dan.

Njihov sin, maleni Viktor, danas slavi drugi rođendan, a ponosna mama s pratiteljima na Instagramu je tome u čast podijelila prigodan video.

Talentiran na mamu

"Sretan drugi rođendan živote moj", napisala je pjevačica u opisu objave na kojoj se Viktor igra na klaviru, a ubrzo su u komentarima počele pristizati najljepše želje pratitelja koji su odmah primijetili glazbeni talent kojeg je Frankin sin mogao od nje naslijediti.

Čitajte i: Franka Batelić obilježila jedan od najvažnijih dana: ‘Kakva god da je bila 2020. meni si došao ti!‘

Na mamu! Sretan ročkas Viktoru", "Aaaa slatkiš, na mamicu svira klavir! Nek mu je sretan", "Ma nek mu je najsretniji drugi! Neka nastavi biti ovako smiješan i presladak", "Sve isto, samo druga boja kose, sreća pa je Petrof izdržljiv. Sretan veliki drugi Viks", "Ajme slatkoće, sretan mu veliki drugi", "Najslađi je", samo su neke od čestitki upućenih malenom slavljeniku.

Kao kruna ljubavi Frankin i Ćorlukin sin jedinac na svijet je došao 5. siječnja 2020. u Zagrebu, a sretnu vijest javnosti je obznanio ponosni otac.

Čitajte i: Dirljiva objava Franke Batelić: Dok se svi pitaju što je s Ćorlukom, pjevačica nikad emotivnija

"Naš dečko je ovdje. Viktor", napisao je Vedran uz sliku svoje obitelji iz rodilišta.

Par se vjenčao u Istri nakon trijumfa hrvatskih nogometaša na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2019., u vezi su prije toga bili šest godina.

Linker
19. travanj 2024 09:22