Profimedia, Zuma Press - Archives
U kinima 2020.

Veliki povratak Spajsica na filmska platna: U novom projektu pridružit će im se i Victoria Beckham

Nakon povratničke turneje, Spajsice ćemo ponovno moći gledati u filmu, ali ovoga puta animiranom. Iako im se Victoria Beckham nije željela pridružiti na turneji, ipak je pristala posuditi glas liku Posh Spice

Osim što su se ponovno okupile za povratničku turneju koja traje još dva dana, Spajsice pripremaju i novo iznenađenje. Naime, u suradnji s Paramountom snimit će animirani film u kojem će glasove likovima posuditi svih pet članica: Melanie Brown (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice) pa čak i Victoria Beckham (Posh Spice) koja je odbila pridružiti im se na turneji.

British all girl pop group The Spice Girls pose for a group photograph in the Daily Mirror Studios.
They are back ro left to right: Mel B (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice) and  Victoria Adams (Posh Spice). Front is Melanie Chisholm (Sporty Spice).
23rd October 1996., Image: 175232833, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, MirrorPix
Profimedia, MirrorPix
Spice Girls 1996. godine

Ovu uzbudljivu vijest potvrdila je predsjednica Paramounta Mireille Soria, izjavivši da je projekt tek 'u povojima'. "Spice Girls su imale ideju koju smo počeli razvijati i vrlo su uključene u nju", rekla je Soria. Producent filma je Simon Fuller koji je i osnovao najpoznatiju žensku glazbenu grupu devedesetih, a Karen McCullah i Kiwi Smith zadužene su za scenarij. U filmu će se, naravno, koristiti njihovi najveći hitovi, ali i neke nove pjesme.

Spice Girls Instagram

Spajsice su s povratničkom turnejom započele 25. svibnja u Dublinu, no fanovi su bili razočarani njihovim nastupom, kao i lošim zvukom koji je mnoge od njih rastjerao s koncerta. Iako je Mel B obećala da će zvuk biti bolji, ista situacija se ponovila i u Cardiffu. Situacija sa zvukom bila je toliko loša da su mnogi od njih Spajsice tražili povrat novca i odlazili s koncerta unatoč paprenim cijenama karata od 66 do 146 funti, no bilo je i onih kojima loš zvuk nije smetao jer su bili sretni da ponovno slušaju stare hitove.

Spice Girls Instagram

S obzirom na to da su se svih pet članica posljednji put zajedno pojavile 1997. u filmu "Spice World", bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći u novoj ulozi i hoće li djelovati složno kao nekada. Film bi se u kino dvoranama trebao pojaviti 2020. godine.

Linker
20. travanj 2024 05:56