Zlatni pir

Veliki razlog za slavlje u obitelji Ecije Ojdanić: ‘Dugujemo vam veliku proslavu, to ćemo nadoknaditi‘

Glumica se pohvalila da se u njezinoj obitelji dogodio važan datum, na pedesetu obljetnicu braka svojih roditelja iznimno je ponosna, iako u ovim okolnostima to ne mogu proslaviti.

Naša poznata glumica Ecija Ojdanić često ističe kako je potekla iz vrijede i skladne obitelji, zbog koje je postigla to što je postigla, a danas je usistinu poseban dan kojim se malo koja obitelj može pohvaliti. Ecijini roditelji proslavili su 50. godišnjicu braka te im je ona posvetila uistinu dirljivu objavu.

"Sretna vam pedeseta godišnjica braka, mama i tata! Ne znam jesmo li mi izabrali vas, ili vi nas, nebitno. Ali ono u što sam sigurna da bolje roditelje nismo mogli dobiti. Pedeset godina takvog braka, takvih bura i oluja, a nama najveće utočište, mirna luka, izvor najveće moguće ljubavi. Privilegija je biti izdanak iz takvog odnosa", napisala je Ecija uz fotografiju brojne obitelji okupljene oko njezine mame Milenke i tate Petra.

Naša glumica često je isticala da su roditelji nju i sestru oboružali samopouzdanjem i smijehom.

Iznimno povezana obitelj

"I znam da ništa ne bi mijenjali, osim jedne stvari. Sve ste nas naučili, i sve nam dali. Najvažnije lekcije, kako uživati u lijepim stvarima i biti dostojanstven u ružnim. Kako biti dobar čovjek. To je najvažnija lekcija koju nam i dan danas dijelite. Dugujemo vam veliku proslavu, ali to ćemo vam nadoknaditi prvom prilikom", obećala je glumica.

U ovoj objavi osim fotografije novijeg datuma, Ecija je pokazala i kako su njezini roditelji izgledali na vjenčanju.

"U Splitu živi moja obitelj, roditelji i sestra, tako da koristim svaki slobodni trenutak da ih dođem posjetiti. Povezani smo jako, jedna prava dalmatinska obitelj", kazala je ranije Ecija o svojoj vezanosti uz obitelj.

Linker
18. travanj 2024 20:57