promo
Justin Bieber u Zagrebu

Veliko iznenađenje na treningu hokejaša kluba Medveščak

Iako se cijela produkcija odmah nakon zagrebačkog mega spektakla  uputila u Poljsku gdje ih danas očekuje koncert, Justin je odlučio produžiti svoj boravak u našoj metropoli što je potvrda onoga što je menadžment netom nakon uspješnog koncerta istaknuo – zagrebački koncert jedan je od najboljih koncerata u sklopu turneje Purpose.

Nakon što se u srijedu poslije koncerta u Areni pojavio u klubu The Best na službenom after partyju, četvrtak je proveo u domu zagrebačkih Medvjeda, Ledenoj dvorani Doma sportova gdje im se pridružio na službenom treningu. Naime, kanadski glazbenik je veliki ljubitelj hokeja na ledu te mu je to najdraži način opuštanja i bijeg od stresa. Na turneje nikad ne kreće bez kompletne opreme, a kad je otkrio da je su hokejaši kluba KHL Medveščak jedan od simbola Zagreba, zaželio se priključiti njihovom treningu pa su mu organizatori koncerta i vodstvo kluba ispunili želju.

promo

Justin Bieber odradio je kompletan trening s dijelom momčadi koja trenutno nije na ruskoj turneji - od početnog rasklizavanja, sparinga te pucanja na gol, a dobio je priliku da zaigra i u službenom dresu kluba Medveščak koji nosi njegovo ime.

promo

Justinu se Zagreb toliko svidio da je u zadnji tren odlučio promijeniti planove pa nitko nije mogao predvidjeti gdje će ga zateći, a svojom šetnjom centrom grada iznenadio je obožavatelje koji su se imali sreću zateći tamo. Ovoliki interes za Hrvatsku iznenadio je i organizatora koncerta jer je prema prvotnom planu Justin trebao poletjeti u Poljsku ujutro nakon koncerta.

promo

promo

Linker
23. travanj 2024 17:27