Robin Thicke i April Love Geary
 Profimedia, AKM-GSI
s 18 godina mlađom djevojkom

Veliko iznenađenje: Prije šest mjeseci su postali roditelji, a već stiže druga beba

Pjevač najpoznatiji po ljetnom hitu 'Blurred Lines' podijelio je s obožavateljima kako on i njegova 18 godina mlađa djevojka očekuju drugo dijete samo šest mjeseci nakon što je na svijet stigla njihova kćerkica Mia.

Glazbenik Robin Thicke, kojeg svi pamte po ljetnom hitu „Blurred Lines“ koji je dizao prašinu na sve strane - što zbog teksta, što zbog spota, što zbog navodne krađe – našalio se u objavi da s 23-godišnjom djevojkom April Love Geary očekuje drugo dijete.

- Rekli su da ne možemo napraviti još jednu himnu, pa smo napravili još jednu himnu – napisao je referirajući se na jedan jedini hit u svojoj karijeri s porukom da su mu djeca važnija od glazbenih uspjeha.

Par je 22. veljače ove godine dobio kćerkicu Miju koja na fotografiji, kojom su objavili sretne vijesti, čvrsto drži sliku s ultrazvuka.

- U subotu ćemo saznati je li dečko ili djevojčica, a termin je Robinov rođendan – otkrila je April, što znači da je ostala trudna u lipnju, četiri mjeseca nakon rođenja Mije.

Robin je prije veze s modelom April bio u dugogodišnjoj vezi s Paulom Patton: ona je predala papire za razvod početkom 2014. godine, nakon što su proveli 21 godinu zajedno. Upoznali su se još kao tinejdžeri i zajedno odgajaju osmogodišnjeg sina Juliana.

Linker
19. travanj 2024 06:46