Instagram
ljubav na prvi pogled

Veliko slavlje Ivana Rakitića i njegove Raquel u bazenu: Najljepša ljubavna priča traje i dalje

U obitelji nogometnog reprezentativca danas se slavi jer je prošlo već osam godina otkako uživa u braku sa svojom suprugom, a njihova neobična ljubavna priča svaki put nanovo oduševi.

- Osam godina i za još mnogo njih, ljubavi moja. Najsretniji sam čovjek na svijetu, ponosan sam na tebe moj živote! Uvijek ćemo biti zajedno, volim te najviše - napisao je Ivan Rakitić uz fotografiju na kojoj u njegovom zagrljaju u bazenu uživa njegova Raquel. Uz istu fotografiju posvetu svojem suprugu objavila je i Španjolka.

"Osam godina ljubavi. Danas slavimo radosti današnjice, sjećanja na jučer i nadu za sutra. Hvala ti što si uvijek uz mene. Volim te moja slatka plavušo! Za još mnogo godina uz tebe, sretna nam godišnjica - dodala je Raquel Mauri. Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač nogometnog kluba Barcelona sa svojom suprugom već godinama živi u Španjolskoj gdje je otišao još 2011. godine kada je počeo igrati za klub Sevilla.

- Raquel sam upoznao svoje prve večeri u Sevilli. Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio. I danas kod kuće pričamo španjolski iako ona i Althea dobro razumiju hrvatski, samo što ga ne govore – otkrio je veznjak španjolskog kluba Barcelona u jednom intervjuu za magazin Gloria. Rakitiću je trebalo sedam mjeseci da osvoji atraktivnu brinetu, još pet da ga ona predstavi roditeljima i godina dana da počnu zajedno živjeti.

Za Raquel kaže da je njegova srodna duša i najbolja prijateljica te da za njih brak nije samo jedno "da".

- Za nas je brak jako bitan i mislim da idemo dobrim putem – izjavio je nogometaš koji sa svojom suprugom obilježava dvije godišnjice braka jer su najprije, u travnju 2013., imali samo građansko vjenčanje. Par živi u Barceloni sa svojim kćerima: trogodišnjom Adarom i šestogodišnjom Altheom.

Linker
20. travanj 2024 07:03