Sandra Simunovic / Hanza Media
Sreća i romantika

Veliko slavlje Jelene Rozge

Splićanka aristokratske puti, plave kose i balerinske građe danas slavi okrugli rođendan, a iako ne znamo što joj je njezin zaručnik kupio za poklon, svoju je zaljubljenost prema pjevačici violončelist iskazao objavom na Instagramu.

Ljubav cvate između Rozge i Hausera! Iako njihova veza od samog početka izaziva buru komentara, pjevačica i violončelist zajedničkim pojavljivanjima i fotografijama na društvenim mrežama pokazuju da je njihova sreća veća nego ikada. A upravo je objavom na Instagramu Stjepan Hauser svojoj 9 godina starijoj zaručnici Jeleni Rozgi čestitao rođendan - ona danas puše 40 svjećica na torti.

Zaljubljeni par na fotografiji je u ljubavnom klinču, a iako zbog nastupa oboje često obitavaju izvan Zagreba u kojem skupa žive, svaki slobodan trenutak trude se provesti zajedno. Pa su tako ovo ljeto pjevačica i violončelist, koji su zaručeni od 2015. godine, ljeto proveli u njegovom rodnom Raklju, Splitu i na Palmižani. "Posljednjih 21 godinu ljeta su mi radna, tako će biti i ovo. Ali vrijeme za ljubav ću uvijek nekako naći." otkrila je nedavno jedna od najdugovječnijih zvijezda hrvatske glazbene scene za portal gloria.hr. A kad će u svojim zgusnutim rasporedima pronaći vremena za svadbena zvona, još nije poznato.

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

A čestitke slavnoj pjevačici stižu sa svih strana, njezini su obožavatelji napravili video sa starim snimkama Splićanke, a ona im se za tu lijepu gestu zahvalila. "Hvala svima na divnim čestitkama, hvala mojim prekrasnim fanovima na ovom videu...Ljubav do neba! Volim vas!", napisala je razdragana slavljenica na svojem Instagram profilu.

Linker
14. travanj 2024 09:39