Scenaristica i glumica Jelena Veljača u kreaciji Lorete Gudelj
 John Pavlish
NAJLJEPŠE DVIJE GODINE

Veliko slavlje u domu Jelene Veljače: ‘Mogu si zamisliti troje djece’

Po prvi puta Jelena Veljača, Dražen Čuček i njihova djevojčica Lena sinoć su zajedno dočekali ponoć – veselo je bilo u njihovom domu u srcu Zagreba jer su zajedno dočekali u krevetu prepunom balona Lenin veliki drugi rođendan. Kako će slaviti danas i koliko je sreće Lena unijela u njihove živote ispričala nam je spisateljica, scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača, a ekskluzivno nam je i otkrila kako priprema veliki projekt za RTL televiziju

Poseban je dan danas u obitelji Jelene Veljače i Dražena Čučeka. Njihova Lena puhat će dvije svjećice na torti, a ponosna majka, kojoj osmijeh ne silazi s lica ne krije koliko uživa u najljepšim životnim trenucima. Za veliko slavlje već je sve spremno, a ono uključuje tri torte koje se rade od posebnih sastojaka. ‘S obzirom na to da je Lena teški alergičar, naručila sam ih u zagrebačkom kafiću i bistrou Velvet, gdje i inače rade najbolje kolače na svijetu. Haris iz Velveta dobro zna što Lena smije, a što ne smije jesti i on će napraviti torte koje su sigurne za moju curicu. Bit će obične, bez ikakvih likova iz crtića. Za sada još nemamo takvih želja’, priča Jelena koja zbog Leninih alergija odgađa i odlazak u vrtić pa s malenom dio dana provodi dadilja Iva, a uskače i Jelenina mama.

Instagram

Jelena je posebno emotivna u dane oko Leninog rođendana i ne krije kako su njoj i suprugu, glumcu Draženu Čučeku (47) posljednje dvije godine najljepše u životu.

‘Uistinu jesu. Majčinstvo je dugo bilo moja želja, bila sam spremna i punog srca ušla u sve promjene koje ono nosi. Ne mogu dovoljno dobro opisati koliko mi je oplemenilo život’, objašnjava mama koja za svoju Lenu kaže da je dijete iz snova.

Instagram
Jelena Veljača

‘Lena je dijete koje oduvijek čvrsto i mirno spava cijelu noć, dijete koje je bez problema dojilo 15 mjeseci, a onda se i bez problema odviklo od grudi, dijete koje nema tantrume, koje fantastično jede sve što joj se ponudi, taj hedonistički dio je i na mene i na Dražena. Lena je dijete s kojim mogu sama putovati avionom, dijete s kojim se sve možemo dogovoriti. Voli dugo spavati, to je na tatu, a voli i akciju bilo koje vrste poput izleta, putovanja, plivanja, plesanja, pjevanja, predstave, jahanja… taj dio je na mamu. Najdraža stvar na svijetu su joj konji već nekoliko mjeseci’, kaže ova 36-godišnjakinja kojoj, kada je riječ o majčinstvu, ništa nije teško. Stoga ne krije kako želi još djece: ‘Mogu si zamisliti i troje djece, no sada radim novi veliki projekt za RTL i ako sve dobro prođe na jesen 2018. publika će gledati jednu lijepu ljubavnu seriju. Takav projekt svakom je producentu poput djeteta, jednako zahtjevan i opterećujuć, pa kada to završim, onda me opet pitajte o planovima za proširenje obitelji...’

Instagram

A dok Lena ne postane velika seka uživa u svoj pažnji kojom je obasipaju roditelji, a najviše, otkriva nam Jelena, u dnevnim ritualima koji se u njihovoj obitelji ne propuštaju. ‘Lena voli zajedničko uspavljivanje. Svi se uvučemo u krevet, skačemo po njemu, igramo se skrivača, pjevamo i plešemo, i onda zaspe u zajedničkom zagrljaju’, opisuje nam svoju obiteljsku idilu koja će večeras biti u posebnom slavljeničkom duhu.

Davor Matota / Hanza Media
Jelena Veljača i Dražen Čuček s kćeri Lenom u šetnji Zagrebom

Linker
20. travanj 2024 00:59