Instagram
suprug je uz nju

Veselje nije dugo potrajalo: Nakon bajkovitog vjenčanja, glumica završila u bolnici

Umjesto odlaska na medeni mjesec s čovjekom svojih snova, poznata TV glumica morala je na operaciju.

Kaley Cuoco, najpoznatija po ulozi Penny u seriji 'Teorija velikog praska' prije manje od tjedan dana rekla je 'da' svom drugom suprugu.

32-godišnja TV zvijezda na romantično uređenom ranču u Kaliforniji udala se za Karla Cooka, s kojim dijeli strast prema konjima, a romantičnoj ceremoniji svjedočili su njihovi brojni prijatelji i članovi obitelji.

Instagram

Kaley je blistala u vjenčanici s potpisom Reem Acra, mladenci nisu štedjeli na hrani, piću, ukrasima i zabavnom sadržaju, a tema svadbe bile su dvadesete godine prošlog stoljeća.

Idila, nažalost, nije potrajala predugo, premda su gospodin i gospođa Cook i dalje u sedmom nebu.

Kaley je, naime, umjesto odlaska na romantični medeni mjesec, nakon vjenčanja morala leći u bolnički krevet i podvrgnuti se hitnoj operaciji.

Da je završila u bolnici, glumica je svijetu obznanila putem Instagrama, gdje je objavila fotografiju na kojoj leži u krevetu, dok njezin suprug 'bdije' uz nju.

A post shared by @normancook on

"Kad je tvoj medeni mjesec operacija ramena, a tvoj suprug izgleda sretno na putu do oporavka. Hvala svima na ljubavi i podršci! Poznavajući Karla, sigurna sam da će objavljivati puno urnebesnih bisera. Hvala bogu, bar mi je boja kose dobra", napisala je i bila u pravu.

Njezin suprug na putu iz bolnice snimio je kako njegova supruga hrče i s veseljem ga objavio na Instagramu.

A post shared by Karl Cook (@mrtankcook) on

"Hrče kao morž. Toliko te volim ljubavi, ali wow!", našalio se.

, Los Angeles, CA -20180321 -  PaleyFest Presents CBS's The Big Bang Theory and Young Sheldon, at The Paley Center for Media

-PICTURED: Kaley Cuoco
-, Image: 366592552, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
18. travanj 2024 06:01