zimske radosti

Veselje u Madridu: Luka Modrić na snijegu uživa s obitelji, a Fani Stipković sa psićem

Poznati Hrvati s madridskom adresom na društvenim mrežama otkrili su kako doživljavaju prvi snijeg koji su doživjeli u Španjolskoj. Naime, ondje su zime blage, a snijeg nije padao deset godina, pa je ova mećava bila pravo iznenađenje za Luku Modrića i njegovu obitelj te Fani Stipković koja se na snijegu igrala sa psićem.

Povijesna snježna mećava kakva se u španjolskom Madridu posljednji put dogodila prije pedeset godina, ovih je dana razveselila najviše mališane kao i one koji nisu morali izlaziti iz svojih toplih domova, jer iako je izgledalo idilično, paraliziralo je grad. Palo je pola metra snijega, nema ralica, vlakovi ne voze, a mnogi automobili ostali su zatrpani u prometu. Iako su čak i spasioci izvlačili ljude iz vozila, neke je snijeg koji u Madridu nije padao deset godina uvelike razveselio.

Dokaz za to su mališani Luke Modrića koji ispred kuće u Madridu uživaju u zimskim radostima. Sin Ivano te kćerkice Ema i Sofija s mamom Vanjom i tatom Lukom napravili su golemog snjegovića, a najmlađa Sofija imala je poseban tretman dok ju je tata vrtio po snijegu.

Kapetan hrvatske reprezentacije i nogometaš Real Madrida 2021. godinu dočekao je u svom luksuznom domu s obitelji, a iako su ljubitelji putovanja, ostanak kod kuće pokazao se kao odlična odluka. "Ovo je bila teška godina za sve, no sada je vrijeme da 2021. dočekamo s nadom i optimizmom. Želimo vam svima zdravu i sretnu Novu godinu!'', napisao je Luka.

Madridsku adresu već godinama ima i uspješna novinarka Fani Stipković koja je na snijegu uživala sa svojim psićem. "Besplatno skijanje i bordanje u Madridu", napisala je pokraj fotografije.

Korčulanka je ubrzo ustvrdila kako Dalmatinci baš nisu navikli na snijeg objavivši video u kojem se spotiče i probija kroz pola metra snijega sa svojom četveronožnom mezimicom, Chihuahuom Sauri koju vodi svugdje sa sobom, a javnost ju je upoznala na jumbo plakatu na kojima je s "gazdaricom" spremno pozirala u sklopu kampanje 'Za Hrvatsku bez krzna' 2007. godine.


ČITAJTE I:

Fani Stipković o dramatičnim danima: Moja borba s teškom dijagnozom

Sreća u domu Luke Modrića: 'Proslava još jedne godine u najboljem mogućem društvu'

Linker
10. travanj 2024 03:56