Instagram
Najsretniji dan

Veselje u obitelji voditeljice: Edita Misirić Vrkljan rodila je sina

"Bilo je dramatično. I zato se prije svega želim zahvaliti liječnicima i sestrama KB-a Merkur na stručnosti, i prije svega pravodobnoj reakciji i brzoj odluci prof. Matijevića", napisala je Edita.

37-godišnja voditeljica Edita Misirić Vrkljan rodila je carskim rezom svoje prvo dijete.

Poznata hrvatska voditeljica i suprug Javor dočekali su dolazak svoje bebice na svijet u zagrebačkoj bolnici Merkur, a nakon poroda i mama i mališan su dobro.

Instagram

Edita i Javor zajedno su već pet godina, a kako je sama voditeljica otkrila za portal Gloria.hr, prve poklone za bebicu je kupila njezina mama. Par se vjenčao u lipnju 2016. godine u župnoj crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Križu, a nakon nešto manje od godinu dana, Edita je ostala u drugom stanju.

Instagram

RTL-ova voditeljica u ranoj je trudnoći morala na bolovanje zbog komplikacija, odnosno 'trudničkog dijabetesa' koji je kontrolirala uz pomoć nutricionistice Diane Gluhak Spajić.

Instagram

"Punih mjesec dana baš ništa slatko nisam okusila, a povećala sam unos raznolikog povrća, što je svakako pomoglo. Prilično striktno sam se držala dijete što je polučilo odličan rezultat na dnevnom profilu kontrole šećera", rekla nam je nedavno Edita.

Na Instagramu se nakon poroda oglasila izjavom: "Dragi svi, naš Vanja i ja smo dobro. Hvala vam na svim čestitkama i porukama potpore. Bilo je dramatično. I zato se prije svega želim zahvaliti liječnicima i sestrama KB-a Merkur na stručnosti, i prije svega pravodobnoj reakciji i brzoj odluci prof. Matijevića. Emotivna sam i sretna. Javore, volim te."

Linker
15. travanj 2024 03:45