Koncert za kraljicu

Victoria Beckham podgrijala glasine o okupljanju Spajsica povodom kraljičinog jubileja

Spice Girls imaju istoimenu firmu od početka karijere čije je djelovanje modna kreatorica ovih dana produžila pa se nagađa da sa svojim ženskim bendom imaju još planova...

Dizajnerica i pjevačica Victoria Beckham ovih je dana produžila ugovor kao direktorica firme Spice Girls Limited koju su članice istoimenog benda osnovale krajem 1996,. na početku iznimno uspješne karijere. Nedavno je objavljeno kako su Spice Girls, kao najpoznatija i najprodavanija ženska grupa u povijesti, pozvane da nastupe na koncertu povodom proslave Kraljičinog platinastog jubileja u lipnju, a javnost sada nagađa da bi im se na pozornici mogla pridružiti i Victoria.

Naime, cure su se razišle 2000., no od onda su imale nekoliko povratničkih okupljanja i turneja, a 2007. izdale su i album Greatest Hits s dvije nove pjesme. Posljednju svjetsku turneju održale su 2019. povodom 25-te godišnjice benda, no na toj turneji nije bilo Victorie Beckham koja se opravdala brojnim obavezama vezanim za svoju modnu kuću. Međutim, njihova mala firma i dalje radi, očito je i da ima nekih prihoda, a na direktorskim mjestima cure se izmjenjuju.

Ovaj potez najpoznatije Spajsice daje naslutiti da bi mogle prihvatiti nastup na povijesnoj proslavi britanske kraljice.

image

Obljetnička turnej Spice Girls iz 2019. bez Victore Beckham

TIMMSY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Victoria Beckham savjetuje kako isfurati monokromi look: Kraljica minimalizma oduševljava novim komadima

Victoria Beckham koja je u vrijeme aktivnog bavljenja glazbom nosila ime Posh Spice, najpoznatija je i najuspješnija od četiri članice benda. Crvenokosa Geri Halliwell, koja je tada nosila nadimak Ginger Spice i dalje se bavi glazbom, majka je dvoje djece i udana je za Christiana Hornera, šefa Red Bull tima Formule 1., Mel C, poznata kao Sporty Spice ima solo karijeru i bacila se u glumačke vode, dok je Melanie B, majka troje djece koja je u bendu imala nadimak Scary Spice, svoje mjesto pronašla na televiziji i članica je žirija brojnih talent emisija u Americi, Australiji i Velikoj Britaniji. Najmanje eksponirana Emma Bunton, koja je u bendu imala ime Baby Spice, sretno je udana i karijeru je nastavila u svijetu glazbe i televizije.

Još nije poznato hoće li cure prihvatiti poziv za nastup povodom Jubileja, ali britanska javnost smatra da takvu priliku ne bi trebale propustiti.

Linker
20. travanj 2024 17:12