DAN OČEVA

Victoria Beckham poslala emotivnu poruku Davidu, odmah joj se javila svekrva

Prošlog vikenda u Americi je sve bilo u znaku očeva, a modna dizajnerica je na društvenim mrežama odlučila javno podijeliti emocije.

Bivša Spice Girl Victoria Beckham (48) podijelila je niz čestitki povodom Dana očeva. Dizajnerica je jako posvećena svojoj obitelji te je u nedjelju objavila na Instagramu seriju fotografija supruga Davida s djecom.

Na prvoj fotografiji se vidi kako David pomaže najstarijem sinu Brooklynu da stavi manžete prije vjenčanja s 23-godišnjom Nicolom Peltz u travnju. Na sljedećoj slici David je na raskošnom događaju zagrlio svoje i Victorijino najmlađe dijete, kćerkicu Harper (10).

Još dvije fotografije prikazuju Davida kako veselo pozira sa sinovima, na jednoj samo s Romeom (19) i Cruzom (17), a na drugoj sva trojica poziraju zajedno.

''Sretan Dan očeva najboljem tatici na svijetu kojeg najviše volimo. Svi te jako volimo, ti si naše sve'', poručila je Victoria ispod fotografija, a nakon toga se javila i Davidova majka, Sandra Beckham.

''Jedan poseban tata'', uzvratila je u komentarima svekrva.

Fanovi su komentirali emotikonima srca.

"Najslađa obitelj ikad", komentirao je jedan fan, dok je drugo dodao: "Način na koji gleda svog sina na prvoj slici je apsolutno divan i tako iskren. Vidi se da je tako ponosan i da stoji tamo u ushićen što mu se sin ženi".

Umirovljeni engleski nogometaš je nakon vjenčanja sina izjavio da ga je supruga odjenula za veliki dan i da je upravo ona tijekom godina utjecala na njegovu modnu osviještenost.

"Ljudi su uvijek mislili da Victoria ima veliki utjecaj na moj stil, frizure ili tetovaže. Oduvijek sam volio kožnu odjeću i traper komade. Jednostavno obožavam modu", rekao je.

Modna dizajnerica je za Dan očeva objavila i fotografije sa svojim ocem Tonyjem kojem je također posvetila objavu.

''Sretan dan očeva mom omiljenom partneru s kojim rado pijem! Svi te jako volimo'', poručila je emotivna bivša Spice Girl, koja po svemu sudeći voli obasipati lijepim riječima najbitnije muškarce u svom životu.

Linker
19. travanj 2024 14:07