Profimedia, Ferrari
ISKRENA O SEBI

Victoria Beckham u posljednjem intervjuu otkrila koliko se ustvari voli zabavljati

Britanska dizajnerica i nekoć pjevačica, Victoria Beckham u posljednje je vrijeme u centru pozornosti iz nekoliko razloga - lansirala je kolekciju za američki trgovački lanac Target, cjenovno puno dostupniju od njenog brenda, a nedavno je gostovala i u emisiji Jamesa Cordena.

Razlog da ju proglasi licem sa svibanjske naslovnice pronašao je i američki časopis Elle. U velikom intervjuu posvećenom njezinoj karijeri, uspjehu, životu i budućim planovima, Victoria Beckham je otkrila i neke zanimljive detalje o sebi, a s obzirom na karakterističnu britansku suzdržanost to je rijetkost. Poznata dizajnerica je priznala kako je odlično društvo za izlazak te da i sama voli uživati u dobroj zabavi. "Nemam tendencije ići stalno na partyje, ali ako izađem na večeru, volim popiti i dobro se zabaviti" priznaje uspješna 42-godišnjakinja te nastavlja "Dobar sam materijal za izlazak na večeru - hoću se opustiti i smijati. Volim se zabavljati, a to često iznenadi ljude."

Koliko je zapravo zabavna i opuštena Victoria Beckham je pokazala gostujući u humorističnoj emisiji Jamesa Cordena. Kako su zvučale karaoke u autu te simpatičan skeč na račun Victorije pogledajte u videu.

Linker
10. travanj 2024 18:27