Victoria i David Beckham, 1998. godina
 Profimedia, TEMP Rex Features
Ludi stil s početka tisućljeća

Victoria i David Beckham kroz 20 godina: Od otkačenog para do ikona stila

Nakon 20 godina braka, Victoria (44) i David Beckham (43) i dalje su jedan od najpopularnijih parova u svijetu slavnih koji se odupire tračevima i nagađanjima o razvodu. S vremenom su postali prave ikone stila, no nije uvijek bilo tako. Prisjetili smo se vremena kada su nogometaš i Spajsica eksperimentirali s modnim izražajem i kada su izgledali potpuno drugačije nego danas.

Unatoč medijskim natpisima o razvodu, David i Victorija Beckham su ostali zajedno i proslavili 20 godina braka. Ponosni su roditelji i četvero djece - sina Brooklyna (19), Romea (16), Cruza (13) i kćer Harper Seven (7).

U centru pažnje su još od 1997. godine kada su se upoznali, a od tada do danas smo svjedočili i razvijanju njihovog stila. Od početka 2000. godina do danas su se uvelike promijenili i postali jedan od parova s najboljim modnim izričajem, a bivša Spajsica danas je priznata modna dizajnerica.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  David Beckham and Victoria Beckham arrive at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Odd ANDERSEN - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
David Beckham i Victoria Beckham

Nogometaš i pjevačica upoznali su se na turneji njezinog benda Spice Girl i kako su oboje izjavili, bila je to ljubav na prvi pogled. U početku su se nalazili u tajnosti, a veza je javnosti postala poznata 1997. godine. Vjenčali su se 1999. godine u Irskoj što je bio pravi spektakl.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I love you Kisses x

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Vjerujemo da danas kad gledaju svoje fotografije s početka tisućljeća nisu najzadovoljniji izborom odjeće i frizura koje su tad nosili. U svakom slučaju, zanimljivo je podsjetiti se kako je slavni par izgledao prije. U galeriji smo skupili fotografije s njihovih početaka pa sve do danas.

Linker
25. travanj 2024 16:59