zvijezda hit serije

Vidite li sličnosti između našeg reprezentativca i seksi glumca?Mateo Kovačić zaludio obožavateljice svoje supruge!

Nogometaš uvijek pronalazi vremena za druženje sa sinom Ivanom, a te slatke trenutke često ovjekovječi mama Izabel. Mateo Kovačić je na najnovijoj fotografiji sa sinom mnoge podsjetio na lika iz jedne popularne serije.

Nogometaš Mateo Kovačić ne krije da je ponosan otac pa na svom Instagram profilu često dijeli fotografije svog sina Ivana s kojim uživa u raznim situacijama. No, posljednja objava njegove supruge Izabel iznenadila je i nasmijala mnoge njihove fanove jer ih je podsjetila na lika iz jedne vrlo popularne serije.

Čitajte i: Nakon tri godine braka, Izabel Kovačić iznenadila promjenom prezimena

Na fotografiji Mateo drži svog sinčića i veselo mu se smiješi, noseći pritom kombinaciju koja neodoljivo podsjeća na outfit lika Tommyja Shelbyja iz serije Peaky Blinders, a kojeg glumi Cillian Murphy. Kako je radnja serije smještena u razdoblje nakon Prvog svjetskog rata, tadašnja muška moda nalagala je široke kapute i kačkete, baš poput ovog kakvog nosi Mateo.

Čitajte i: Izabel i Mateo Kovačić izvan sebe od sreće! Pljušte čestitke, a oni poručuju: 'Spremni smo!'

Mnogi su uočili sličnost između Matea i Cilliana u hit seriji te to istakli u komentarima koji su bili redom pozitivni.

Inače, nogometaš i vlasnica brenda Lunilou roditelji su postali sredinom listopada 2020.; Izabel je Ivana donijela na svijet u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Neko vrijeme su se zadržali u Zagrebu, no za Božić su se vratili u London gdje Mateo igra za klub Chelsea.

Čitajte i: Mama i tata Kovačić zaista uživaju: Mateo se pohvalio sinom, a Izabel snježnom idilom

Sretni roditelji su se u studenom 2020. pohvalili da su konačno pokrenuli humanitarnu "Zakladu Mateo Kovačić" koja će pomagati djeci s poteškoćama u razvoju. Iako je osnovana 2017., tek prošle godine je par uspio realizirati neke od projekata.

"Spremni smo za akciju! Zaklada Mateo Kovačić je napokon ugledala svijetlo dana. Jako sam ponosan na cijeli naš tim koji je uspio odraditi toliko puno divnih stvari dosad. Od organiziranja nogometne lige za djecu s poteškoćama do osnivanja habilitacijskog centra SILab i opremanja njihovog prostora. Toliko je puno prekrasnih projekata iza nas a još nas toliko i očekuje u budućnosti. Pridružite nam se u ostvarivanju ciljeva. Neki od njih su: pružanje novčane pomoći domovima za djecu i domovima za starije i nemoćne osobe, pružanje financijske potpore školovanju nadarene djece učenika slabijeg imovnog stanja, sudjelovanje u financijskoj obnovi i izgradnji stambenih objekata za obitelji slabijeg imovinskog stanja i mnogi drugi", napisala je Izabel.

Linker
19. travanj 2024 01:23