INTERNE ŠALE

Viktorija Rađa objavila fotografiju s Lejlom Filipović pa Tariku poručila: ‘Spavaš li mirno?‘

Ove godine obitelji Rađa i Filipović zajedno su ljetovali na Hvaru, a interne šale sada dijele i na društvenim mrežama.

Viktorija Rađa, bivša manekenka, pjevačica i supruga košarkaške legende Dina Rađe, poput drugih javnih osoba često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama trenutke iz svakodnevnog života, a ovoga je puta javnost oduševila spontanom fotografijom s bivšom misicom Lejlom Filipović.

"Ljubav je to! Još od davno. Spavaš li mirno @tarikfilipovicofficial?", napisala je Viktorija u opisu fotografije na kojoj se od srca smije u društvu Lejle s kojom je još jednom pokazala da za dobru fotografiju nije uvijek potrebno dugo pozirati.

Čitajte i: Otvoren 27. Sarajevo film festival: Tarik i Lejla Filipović oduševili elegancijom, Božo Vrećo iznenadio raskošnom haljinom

Ispod fotografije ubrzo su se nanizali komplimenti. "Lipe ste. Briga vas šta ste i pametne", napisala je splitska glumica Ana Gruica između ostalih.

Čemu su se dame tog trena smijale, poznato je samo njima, a na pitanje koje mu je Viktorija postavila, ubrzo se odazvao i glumac i voditelj Tarik Filipović s kratkim i jasnim: "Ne", na što su i Lejla i Viktorija reagirale smajlićima koji plaču od smijeha.

Interne šale i pošalice među obiteljima Rađa i Filipović nisu novost s obzirom na to da su ove godine zajedno ljetovali tjedan dama odmarajući u Zavali na otoku Hvaru gdje su uživali u suncu, moru i morskim delicijama.

Čitajte i: Lejla Filipović otkrila novosti i prisjetila se prošlosti: ‘Bio je i rat, prošli smo i to. nismo gladni‘

"Putuješ…družiš se…oko gleda, srce pamti divne kutke majčice nam Zemlje…ali rijetko srce ostane dugo na jednom mjestu…godine nose gomilu sjećanja, putovalo se, smijalo, svim čulima uživalo…ali ovih 7 dana se zvijezde poklopiše, rajska Zavala, divno društvo, eksplozija gastro užitaka, osmijeh kao ucrtan na licu…za divno sjećanje…i za ponoviti…HVALA", napisao je Tarik u opisu objave videa s ljetovanja kojeg je snimio Dino Rađa.

Linker
23. travanj 2024 10:50