Luckasta strana

Višnjić se šepuri uz vlastiti portret: Glumac oduševio najnovijim izdanjem i probudio znatiželju

Goran je na društvenoj mreži iznenadio pratitelje time što se na duhovit način prisjetio jedne od posljednjih uloga koju je odigrao.

Naš najuspješniji glumac u Hollywoodu, Goran Višnjić, iznenadio je pratitelje i obožavatelje na Instagramu pozirajući uz portret - samog sebe! Zvijezda serije "The Boys" prisjetio se jedne od scena, koja je, sudeći prema komentarima obožavatelja jedna od zapamćenijih u toj seriji, koja se prikazuje na servisu Amazon Prime Video.

"Pored mog mlađeg brata, snimljeno samo nekoliko sekundi prije šokantno razarajuće scene", napisao je Višnjić, trudeći se da ne otkrije sadržaj onima koji još nisu pogledali ključnu epizodu. Ali nije si mogao pomoći te je dodao da je scena doslovno takva - 'mind blowing'! Označio je i svoju kolegicu Claudiju Doumit, s kojom je "u paketu" došao u drugu sezonu "The Boysa".

Serija je smještena u svijet gdje superjunaci u javnosti rade za dobrobit ljudi, ali iza zatvorenih vrata vidi se njihova stvarna, mračnija narav. Tu na scenu stupaju "Dečki" (The Boys), grupa osvetnika koji su naumili srušiti korumpiranu korporaciju koja stoji iza superjunaka.

Goran Višnjić i Claudia Doumit, zajedno su glumili u seriji "Bezvremenski", a pridružili su se glumačkoj ekipi u drugoj sezoni i to u nekoliko nastavaka.

'Tako sam se jako smijao'

Višnjić je utjelovio lik Alistaira Adana, karizmatičnog, ali sumnjivog vođe zagonetne crkve, a Doumit je glumila Victoriju Neuman, mladu i nadobudnu zastupnicu kongresa.

Seriju je stvorio Eric Kripke, koji stoji iza "Supernaturala" i "Bezvremenskih", prema stripu Garetha Ennisa i Daricka Robertsona, a prva sezona oduševila je gledatelje. Prema reakcijama Goranovih pratitelja, ni druga sezona, kao ni njegova uloga ne zaostaju za tim dojmom.

"Brišem suze s očiju, tako sam se jako smijao toj sceni (oprosti). Jadan Alastair, izgledao je kao da će uživati u toj freski", komentirao je jedan od gledatelja serije i Goranovih pratitelja.

Iako je Goran, moguće i otkrio kakav je kraj njegova lika u seriji, definitivno je zagolicao maštu i probudio znatiželju, da ga potražimo i u ovom izdanju.

Čitajte i:

Vrijeme leti: Trinaest godina otkako je svijet izgubio anđela i dalje se čuva sjećanje na Tošu Proeskog

Otišla legendarna Berta: ‘Tvoje čišćenje je bilo mrvicu sumnjivo, ali održavanje ljudi bilo je savršeno‘

Najljepša moguća vijest, a poznata mama je još u šoku: Sve je drugačije nego kao što je bilo

Linker
18. travanj 2024 14:29