Profimedia, Landmark
nije pokleknula

Visoki standardi Hollywooda: Jennifer Aniston su tjerali na dijetu, morala je smršaviti 13 kilograma

Danas slovi za jednu od najljepših žena svijeta, no na početku karijere Hollywood nije imao milosti prema njoj. Prije nego li je postala planetarno popularna, glumica poznata iz serije 'Prijatelji' bila je primorana ići na dijetu i odreći se nezdrave hrane.

Glumica Jennifer Aniston danas je u 51. godini života, a na izgledu i isklesanoj figuri pozavide joj mnogi. U nekoliko navrata priznala je kako se u svom tijelu osjeća odlično, no na početku karijere susretala se s kritikama na račun izgleda. Prije uloge u seriji "Prijatelji", Jennifer nije ostvarila zapaženije glumačke uloge pa se tek morala dokazati.

Knjiga koja izlazi povodom 25. obljetnice popularnog sitcoma otkrila je o glavnim junacima detalje koji do sada nisu bili poznati, između ostalog i taj da je Aniston na početku karijere, u devedesetima, morala izgubiti kilograme, barem po savjetu svog agenta.

"Morala je smršaviti 13 kilograma kako bi opstala u Hollywoodu. Los Angeles je teško mjesto za mladu glumicu, teško je biti ženom na ovakvom mjestu. Jennifer nije bila debela i svi su vidjeli njezinu ljepotu, no vidjelo se i da kamera dodaje nekoliko kilograma", rekao je autor knjige Saul Austerlitz.

HOLLYWOOD, CA - JUNE 07:  Jennifer Aniston attends American Film Institute's 46th Life Achievement Award Gala Tribute to George Clooney at Dolby Theatre on June 7, 2018 in Hollywood, California.  390042  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Turner )
Getty Images for Turner

Glumica je kazala kako joj je agentica na najljepši način rekla da mora promijeniti prehranu i smršaviti nekoliko kilograma te je priznala da joj je tada prehrana bila grozna, a disciplina jako loša. Trebala joj je promjena, kazala je i nadodala - "Majoneza na bijelom kruhu - najukusnija stvar na svijetu. Jela sam previše takve hrane...Shakeovi, prženi krumpirići i umaci, sva sreća pa sam počela obraćati pažnju na to i paziti", komentirala je Aniston.

LIBRARY. 
USA.  Jennifer Aniston in the promo image for  ©Warner Bros. TV series : 'Friends' ( 1994-2004 ), Image: 448706224, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Landmark
Profimedia, Landmark

Jennifer poznata kao Rachel Green na setu "Prijatelja" je bila od 1994. do 2004. godine, a danas je gledamo u seriji "The Morning Show". Tijekom godina u Hollywoodu je stekla titulu jedne od najpoželjnijih žena na svijetu te je priznata kao talentirana glumica s milijunima na bankovnom računu.

Linker
20. travanj 2024 04:42