uz dozu smijeha

Vitomira Lončar u novoj avanturi! S prijateljicom je u pohodu na najviši vrh svijeta: Čak i ovdje Kinezi imaju 5G‘

Nakon što je izdala novu knjigu, glumica se s prijateljicom i kolegicom odvažila popeti na Mt. Everest, a pripreme su bile intenzivne. Vitomira nam se javila s planine i otkrila da je njezina prijateljica imala malih problema.

Znanstvenica, glumica i suosnivačica kazališta Mala scena Vitomira Lončar odvažila se na avanturu života - u društvu prijateljice i glumice Suzane Nikolić krenula je put Tibeta na osvajanje Mt. Everesta. O svojoj novoj pustolovini pisala je i na svom Facebook profilu.

"Danas Suzana Nikolić i ja krećemo na Mt. Everest! Ok, 1. bazni kamp, ali za nas dvije, definitivno idemo na vrh svijeta! Jučer smo trenirale disanje na 5000 metara, a danas idemo i više! Uzbuđenju nema kraja! Tko preživi, pričat će", najavila je Vitomira.

Čitajte i: Vitomira Lončar pohvalila se još jednim uspjehom, a za njega je zaslužna njezina kći Buga

U komentarima su joj se javile njezine kolegice Nataša Janjić Medančić koja im je napisala da su "luđakinje i njezini idoli", dok je glumica i vokalistica Jasna Bilušić dala simpatičan komentar:

image
Iza Vitomire i Suzane su četiri najveća vrha Kine, sve iznad 8000 m.
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

"Prvo Vlaji na Himalaji, a sad cure na vrh planinske skulpture".

U najnovijoj objavi Vitomira je fanove obavijestila da su ona i Suzana došle blizu najviše planine na svijetu. "Jesmo uspjele? Jesmoooo! Je li bilo teško? Jeeee! Jaaako! Evo ga jutros, jos okupanog zvijezdama!!! I da, čak i ovdje Kinezi imaju 5G!", šaljivo je napisala glumica.

image
Na jezeru na 5000 m.
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

No, Suzana je, kako nam je Vitomira kratko ispričala, imala problema s visinom - oboljela je od visinske bolesti, no sada je dobro i ne treba joj kisik, za razliku od nekih mlađih planinara.

Čitajte i: Vitomira Lončar i dalje očarana Kinom! Ljubaznost domaćina, ukusna hrana i čarobni prizori ostavili su je bez daha

Inače, Vitomira već pet godina živi u Kini sa suprugom Ivicom Šimićem koji je tamo dobio posao, dok ona predaje na sveučilištu u Xi‘anu.

image
Na glečeru na 5000 m.
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Nedavno je napisala knjigu "Vrijeme za promjene", a izašla je na tri jezika - hrvatskom, engleskom i kineskom. Njezina urednica je ni manje ni više nego njezina kći Buga Marija Šimić.

Suzana Nikolić posljednje dvije godine živi u Šangaju gdje predaje na najprestižnijoj glumačkoj akademiji u Kini, a s Vitomirom se redovito druži i putuje.

Linker
15. travanj 2024 19:49