Getty Images for Turner
skromno i slatko

Vjenčanje iz vedra neba: Rekla je 'sudbonosno da' odmah nakon što ga je predstavila kao dečka: 'On je muškarac njezinih snova'

Brojni su fanovi hit filma 'Zvijezda je rođena' navijali za to da su se Bradley i Lady Gaga zaljubili tijekom snimanja, ali umjesto toga dogodio se veliki obrat. Lady Gaga predstavila je svijetu svog novog dečka Michaela Polanskog, a izvori bliski paru tvrde da se par i vjenčao. To se dogodilo četrnaest dana nakon što su službeno objavili da su romantičnoj vezi.

"Michael je zaprosio Gagu osmokaratnim dijamantnim prstenom. Iako su vezu priznali prije četrnaest dana, ona je nakon njegovog pitanja pristala bez imalo oklijevanja", rekao je izvor za američki OK.

Navodno je Michaelu rekla da ne želi gubiti vrijeme i da se trebaju vjenčati odmah, a kad su postali gospođa i gospodin, kupili su si jahtu. Gaga i njezin suprug nisu imali previše gostiju na svadbi jer nisu imali vremena za organizaciju, ali su pozvali nekoliko najbližih članova obitelji, uključujući i njezinu majku.

Gaga je odjenula bijelu haljinu, a ceremonija je bila mala i romantična. Prošlo je godinu dana otkako je Lady Gaga prekinula zaruke s Christianom Carinom, a slavna pjevačica i glumica čekala je dugo onog pravog.

"Gaga je uvijek govorila da je on da je on muškarac njezinih snova i da je sretna što je sretna jer ima sve što je ona dugo tražila", rekao je izvor.

Njegovo ime je Michael Polansky, a osim što ima diplomu s Harvarda, on je poduzetnik i investitor koji vodi Institut za liječenje raka imunoterapijom, a koji je pak u vlasništvu suosnivača Facebooka, Seana Parkera. Michael je jako pametan i ozbiljan muškarac, koji je oduvijek volio anonimnost. Ljudi kažu da ga je Gaga upoznala na događanjima koje je organizirao Sean Parker u svom domu, a oboje su bili i na njegovoj rođendanskoj zabavi', otkrio je izvor blizak novom dečku Lady Gage.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 27: (EDITORS NOTE: Image has been edited using digital filters) Lady Gaga arrives at the 25th annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 27, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner)
Getty Images for Turner

Linker
16. travanj 2024 04:29