Preslatka štruca

Voditeljica uživa u majčinstvu, nježno primila Rozu i pitala: ‘Postoji li veća sreća?‘

Otkako je ove jeseni drugi put rodila, poznato TV lice kao da ne miruje, s malenom bebom često je u šetnjama, druže se s najužim krugom prijatelja, a sada je Marijana pokazala i kako izmjenjuju nježnosti kada su na samo.

Omiljena televizijska voditeljica Marijana Batinić prije nepuna dva mjeseca rodila je drugu kćerkicu Rozu. I tijekom svoje trudnoće, ali i prvih dane nakon poroda, ova popularna Splićanka na društvenim mrežama bilježi svakodnevne crtice iz života kojima zabavlja pratitelje - no sada je naprosto oduševila. Marijana je objavila zajedničku fotografiju na kojoj nježno prislanja bebina stopala na svoje lice.

"Postoji li veća sreća?", kratko je napisala Batinić uz sliku sebe i Roze. Ova poza i malena djevojčica koja spokojno spava na krevetiću oduševili su njezine pratitelje.

Malena Roza na svijet je stigla u rujnu, uz mamu Marijanu i tatu Mateja Pašalića, dočekala ju je i starija sestra, petogodišnja Ena. Kako je Marijana otkrila, upravo je Ena odabrala ime za svoju mlađu seku.

Aktivna mama

Iako je beba u obitelj nakon ljeta, otkako je rodila, ova aktivna voditeljica jednostavno "ne miruje". Uz šetnje i boravak na svježem zraku, Marijana u svom danu nađe vremena za dugogodišnje prijatelje, kao što su sestra i brat Petra i Luka Nižetić. Posljednje je otkrila da ju je posjetila sestra Karla iz Splita.

Uz sve to, kako bi što prije vratila svoju staru figuru, Marijana je počela vježbati s trenerom. Rekla je da se, otkako vježba sat vremena dnevno uz trenera Edina Mehmedovića, preporodila.

"Imam puno više energije i snage, lakše mi padaju noćna buđenja, dojenje na zahtjev, sve je nekako na svom mjestu, kao da smo se doma bolje uhodali s dvoje djece. Vježbanje je najbolji ispušni ventil koji sam sebi mogla priuštiti u ovom trenutku. Napunim baterije, izbacim sve negativno i vratim se kući sretna i zadovoljna", napisala je Marijana.

Linker
16. travanj 2024 06:10