Mara Bratoš
Poznata trudnica u šoku

Vozač glumicu izbacio iz taksija jer je tražila da stavi zaštitnu masku, o incidentu se oglasili iz Ubera!

Glumica je ustvrdila na svojim društvenim mrežama da nam nema pomoći kao zajednici, jer se najveći broj ljudi ne drži mjera i reda... To je zaključila nakon što je danas upozorila vozača gdje mu je zaštitna maska dok vozi, a onda dobila tretman koji ju je ostavio bez teksta.

"Dan kad te vozač Ubera izbaci iz auta jer ga zamoliš da stavi zaštitnu masku. Tu, du, du, nema nam pomoći", napisala je glumica Jelena Otašević Babić na svoj Facebook profil, a da bi što bolje razumjeli neugodnu situaciju koju je doživjela pomogla se pjesmom legendarne grupe TBF s pjesmom "Smak svita".

Brojni njezini prijatelji nisu mogli vjerovati kakav tretman je dobila od strane vozača i savjetovali su joj da vozača prijavi zbog nemara.

"Ne mogu ga prijaviti jer je izbrisao vožnju i aplikacija mi ga nije registrirala ne postoji kontakt broj! Ma dno!", napisala je Jelena. O cijelom incidentu u međuvremenu se oglasio i Uber.

"Iznimno nam je žao zbog neugodnog iskustva gospođe Perčin te se ovim putem ispričavamo na neprofesionalnom i neprihvatljivom ponašanju jednog od naših partnera. Strogo osuđujemo ovakvo ponašanje vozača i kršenje pravila ponašanja u što spada i obavezno nošenje maski za korisnike i vozače. Od početka panedemije intenzivno surađujemo sa svim nacionalnim tijelima na suzbijanju širenja virus COVID-19 te nam je sigurnost naših korisnika i vozača na prvom mjestu, uz obvezno poštivanje svih propisa i zakona", javljaju iz Ubera.

Inače, kako je Gloria proljetos ekskluzivno pisala, Jelena je u drugom stanju, u obitelj Otašević stiže maleni dječak.

Zagreb Lauba 27092019
GLORIA 25 GODINA
JELENA PERCIN I MOMCILO OTASEVIC
FOTO Mario Kucera
Mario Kučera
Jelena Perčin i Momčilo Otašević upoznali su se na snimanju, a nakon dvije godine je među njima zaiskrilo...

Ne čudi što se glumica uzrujala oko nenošenja zaštitne maske, budući da je na početku pandemije s koronavirusom uvela strog režim u obitelji, pogotovo s ocem koji je u staračkom domu, a majci je sve namirnice ostavljala pred vratima. "Čujemo se, kaže što joj treba pa joj sve to ostavim pred vratima.", objasnila je Jelena.

Kao obitelj donijeli smo stroga pravila ponašanja u doba koronavirusa i razvili strategiju prema kojoj svatko čini sve da ne dovodi drugoga na bilo koji način u opasnost.

Da podsjetimo, Jelena je supruga Momčila Otaševića upoznala 2013. godine na snimanju TV serijala "Zora dubrovačka". Prijateljstvo se pretvorilo u ljubav dvije godine kasnije, tijekom serije "Kud puklo da puklo". Vjenčali su se u tajnosti 2018. u njegovoj rodnoj Crnoj Gori.

Čitajte i:

Momčilo Otašević: 'Zadnjih šest godina provodim po 13 sati dnevno na setu, ali uloga oca uvijek će mi biti najdraža'

Na špici smo uhvatilii poznatu mamu i njezine dvije kćeri - na njihov plan bi svatko pristao

Jelena Perčin i Momčilo Otašević: Prvi blagdani s Mašom

Linker
24. travanj 2024 01:53